Pere Navarro imitarà Felix Baumgartner si el PSC arriba als 25 escons

En vistes d’una més que probable patacada electoral, Pere Navarro ha promès que si el PSC aconsegueix 25 escons, emularà el cèlebre esportista Felix Baumgartner i es tirarà en paracaigudes des de l’estratosfera: “Caure al buit és la nostra especialitat”, ha declarat. En una compareixença de premsa totalment atapeïda de cadires buides, Navarro ha augurat “una campanya electoral trencadora” i ha confirmat que el partit apostarà per ser la “Casa Gran del Federalisme”.

La directiva del Partit dels Socialistes Catalans està decidida a evitar una humiliant i lamentable patacada electoral i aconseguir que la factura del 25-N sigui només una dolorosa derrota pel partit. Tant és així que si la representació socialista arriba als 25 escons, el seu líder, Pere Navarro, ha promès celebrar-ho tirant-se en paracaigudes des de 39.045 metres, imitant el cèlebre paracaigudista austríac Felix Baumgartner.

L’esportista és el gran referent del socialistes, segons ha explicat Navarro. “Ell ha trencat la barrera del so, però nosaltres la del ridícul. Tots dos estem acostumats a viure al límit”. Si el PSC aconsegueix la gesta i Navarro realitza el salt, podria guanyar el rècord del salt més alt mai realitzat. És l’únic rècord d’aquesta disciplina que li manca al PSC, després que les darreres enquestes del CIS hagin confirmat el seu guardó a “caiguda lliure més llarga” pels 2 anys que porta efonsant-se en l’abisme.

Per altra banda, el màxim dirigent de l’únic partit inequívocament federalista de la història ha confirmat que s’està gestant una idea de “Casa gran del federalisme”, per aglutinar “els milions de persones que comparteixen el nostre somni de federalisme asimètric o simètric, depèn del que digui Felipe González aquell dia”. El projecte vertebrarà la campanya del PSC i la seva proposta política pels següents anys, sempre i quan Navarro sobrevisqui a un eventual salt des de l’estratosfera. El cercle proper al presidenciable està preocupat, “Tura, Maragall, Castells… són molts els que podrien esguerrar-li el paracaigudes”, han explicat a benegre.cat fonts anònimes del partit.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami (micro-mecenatge)! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: