Les tres actrius de l’anunci ‘Envàs, on vas?’ apareixen degollades al costat d’un contenidor dels grocs

Les tres actrius que protagonitzen l’anunci Envàs, on vas? han aparegut degollades aquest matí en un carrer del Born, a Barcelona. Una patrulla de la Guàrdia Urbana ha trobat els seus cossos, ja sense vida, apilats al costat d’un contenidor “dels grocs”. Els agents han explicat que els encantaria “donar una informació més acurada del lloc dels fets”, però que no saben “què collons diferencia un contenidor groc d’un altre de color verd o blau. Tot això del reciclatge, i de la varietat cromàtica en general, està complicant molt la nostra feina”, han afegit.

Els que sí que saben distingir els diferents tipus de contenidors que hi ha a la via pública són els membres de la Divisió Científica dels Mossos d’Esquadra, que han mostrat la seva “perplexitat” per un crim que consideren “del tot aberrant. Abandonar tres cadàvers al peu d’un contenidor d’envasos és una brutalitat repugnant. Tothom sap que s’haurien d’haver deixat amb la brossa orgànica”. Potser per això, la Policia catalana està convençuda que el mòbil del crim és “el provocar per provocar. La típica venjança atroç per motius de reciclatge. Sense més”.

Les primeres hipòtesis policials apunten que el presumpte assassí podria ser daltònic. “És un col·lectiu difícil. Marginal, ens atreviríem a dir. L’últim que faltava és que sortissin tres dones per la tele recordant la importància de saber identificar cada tipus de contenidor a partir del seu color. Un cop massa dur per a algú que ja pateix diàriament el despreci de la societat”. La segona via d’investigació dels Mossos és que el presumpte homicida tingui orelles. “És una opció que tampoc descartem. La puta cançoneta de l’Envàs, on vas? trenca qualsevol barrera de cerumen i penetra fins al fons de l’oïda per rebentar el timpà. Una sensació força molesta. Suficient com per empènyer a matar”.

Per retre un sentit homenatge a les víctimes, el líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha convidat la classe política i el conjunt de la societat catalana a seguir l’exemple de “les tres màrtirs del reciclatge”. Al seu entendre, “la voluntat d’aquestes noies era inequívoca: els catalans hem de saber separar correctament. I això és el que fem des del primer dia al nostre partit. Perquè els de casa mai no serem com els musulmans. És el moment de fer una bona neteja”.

La intenció d’Anglada és “versionar l’anunci actual perquè també s’emeti per TV3”. En aquest cas, l’eslògan del nou espot seria Els d’una família immigrant, on van?. I les opcions es limitarien a “una comissaria, una presó o una pastera per tornar al seu país”. Tot i així, en un gest cap a les actrius assassinades i la seva campanya, Anglada també oferirà la possibilitat de tancar els immigrants “en qualsevol contenidor”.

Comments

 1. es diu “patera” no “pastera”

 2. Això és de molt mal gust.

 3. Pompeu Llull says:

  Es diu “pastera”, tros d’energumen!

 4. defensorcd says:

  pero es veritat que han mort o no

 5. veronica says:

  aixo no es veritat oi?????

 6. No em puc creure que no veieu que totes les notícies d’aquesta pàgina són falses i per riure!

 7. Per descomptat que no és veritat i el senyoret redactor de la “noticia” no ha sabut evidenciar que es tracta d’una mena de relat que satiritza l’anunci. Ets un home creatiu Martín però tingues cura amb com utilitzes aquesta creativitat perquè se’t pot tornar en contra, ja ho veus. Encara que tens potencial, aquest escrit només mostra el mal gust que es pot arribar a tindre i més fent-ho semblar una notícia. Al menys podries haver explicat que es tracta d’una ficció o que no és real.
  Noi, tu mateix li has donat al botxí la corda amb què t’has penjat.

 8. FerranBiomed says:

  Això del final del contenidor és un pèl desagradable, tenint en compte que a Arbúcies el passat dia 28 va morir un noi magrabí en un contenidor de roba (i no és cap innocentada)… Totes les notícies que poseu són divertides, però jo crec que en aquesta se us n’ha anat una mica el bolígraf, o en aquest cas, les tecles, convindria que us el replantegessiu…
  Salut i seny!

 9. Es diu pastera, patera ho diuen els surenys que es mengen lletres. El nom d’aquestes barques vé del català i és PASTERA.

 10. Doncs pel que sembla, el degollador no té clar on va l’orgànica, oi?

 11. jajaja boníssim! Molt plasta l’anunci.

 12. Guillem says:

  A mi m’encanta l’humor negre i sóc d’aquells que ja estan farts de l’humor excessivament suau nivell polonia (amb tots els respectes) però jo he vist de seguida que era de riure això. No costa massa veure-ho… i el mal gust és només un punt de vista per mi és de molt més mal gust que per exemple a tv3 s’hi estigui emetent un programa denigrant com “La Partida” o be “sálvame” de telecinco… que no pas un humor com aquest. Però que faig… miro el concurs o el “sálvame” i em queixo? No… senzillament no miro allò que se que no m’agradarà i que considero de mal gust. Una mica de criteri a l’hora d’escollir que es llegeix en comptes de retallar la llibertat d’expressió a base de crítiques. Jo penso que cap tema és tabú … és el lector aquell que ha de tenir prou criteri com per saber que llegeix i on ho va a llegir.

  Gracies per l’article de broma m’ha alegrat el dia :)

 13. El be negre era un setmanari satíric que va tenir molta tirada, fa força anys!

 14. No veieu com es diu la pàgina web??? be negre, que ve de l’expressió i un be negre que significa que no t’ho creus per res. Dues coses més, es diu “pastera”, patera és un vulgarisme après del castellà. La part que diu de Josep Anglada és molt bona tott i que la resta de l’article no li trobo cap gràcia.

 15. Rafa "el canelis" says:

  Ola! Soc butant de Plataforma y crec en tot lu ka dieu. L’Anglada a rigut amb la notissia. Molta rissa.

  • Grammar nazi says:

   I jo m’he rigut de la teva ortografia, molta ‘rissa’ també. Si Pompeu Fabra s’aixequés de la tomba…

 16. Josep A. says:

  Una pregunta. Els xinesos van al contenidor groc, oi?

 17. Dons a mi m’encanta l’anunci. Però he de reconeixer que l’article és bo. Em sobren els 2 úlims paragrafs de lo de Plataforma per catalunya… recurs fàcil.

 18. Nicolau Chochete says:

  Aquesta notícia és lamentable. Fer un reportatge dels diferents tipus de contenidors i no parlar del de piles és vergonyós. Sou uns discriminadors!

 19. Somriure Glacial says:

  Sou uns harcors de la vida XD Yo no me rigut. Ni cacho ni gens. Ojalà us chapin la web per las tuntaries que dieu. oooohhhhh http://benegre.cat/2012/12/28/el-govern-espanyol-fara-tancar-benegre-cat-perque-fomenta-el-separatisme-i-lodi-contra-espanya/ No sabia k us la tancarien igualmen… Ya us está bé! Saluds a tota la penya d’aquet foro dsde el Gòtik. Si ans unim, podem canviaru tot!

 20. paquito y no el chocolatero says:

  Estas cosas os pasan por pretender hacer burla a la catalana. Qué pantochada! Sois lo peor del este de ESPAÑA. No paráis de darnos la razón a los que defendemos que ni sois país, ni nación… Soys una mierda. Váis de gente “cool”, de humor inteligente, y el humor es esa basura. Crítica fácil a un anuncio que, cierto, es una puta mierda, básicamente porque es en ese puto dialécto que habláis, pero que no tiene ningún tipo de sentido, ni trasfondo, ni crítica, ni nada. Sólo lo fácil Y lo del Anglada… qué vergüenza. SEREIS ANIQUILADOS!!!!! Boadella rules!

 21. Me parece de muy mal gusto, cuando hay tantos casos de violencia de genero que acaban de esta manera. Que facil es reirse de mal ajeno aunque se en clave de humor

 22. Paquito, jo crec que una persona intel·ligent és la que sap riure’,s d’ell mateix, i no la que riu dels demés.

 23. És de molt malt gust, la veritat. Entenc la ideia, però crec que l’execució no ha estat correcte, personalment, haurieu de retirar l’article.

 24. Guillem says:

  Que cony i a Sierra Leone moren com 40 putus crius de gana o d’una puta bala al cap i la penya veu a les noticies..tot dinant de forma frívola… com a Gaza hi segueixen rebentant gent i ningú s’aixeca de la taula a fer de missioner…. per favor… no siguem uns putus hipòcrites de merda ara!!! i no comencem aquí a lamentar un putu article DE BROMA a sobre ni que la cosa fos seria … xDDDDDDDDDDD Per favor el mal gust és mirar Telecinco (el secreto está en las “””masas”””).ni cal que desviem això cap a un conflicte de nacionalisme. L’article està fet per fer riure i com he dit abans no cal llegir-lo si no agrada es tanca la pàgina i fora. És que és senzill per cert hi ha més violència en l’escrit d’aquest tal paquet que no pas en tot l’article … el seu comentari em recorde al desig de hitler amb els jueus. Però sembla que ell no ho diu de broma.

 25. Guillem says:

  Faré copiar i enganxar abans que el retirin per si de cas. Realment he rigut moltíssim amb aquest article de veritat… si podeu no el retireu… realment és boníssim. I no retiren mai les pel·lícules violentes del cine… no ho feu deixeu-lo penjat i si molesta que no el mirin ostia!!! amb un parell de pebrots! :)

 26. Ni puto cas als flanders deprimits, m’he rigut 10 minuts seguits amb l’article, boníssim.

 27. Ni idea d’on surt tanta gent que no sap què vol dir humor negre. Cal llegir més senyors!

 28. Sóc un contenidor groc ofés. Heu perdut un lector.

 29. L’humor negre és com les cames, hi ha qui en té i hi ha qui no.

 30. Gran article! Molt fi! Jo crec que no cal dir que és de conya perquè llavors perd gràcia. Precisament, ja que evidenciat amb totes les suposades declaracions, etc. Entraré més al benegre.cat em sembla.

 31. Vell verd amb Síndrome de Diògenes says:

  Si tenen pebrots, que vagin a representar l’anunci a casa d’un vell verd amb Síndrome de Diògenes….

 32. Guillem says:

  Amb mi heu guanyat un lector :)

 33. Lluis Vassat says:

  Quanta ignoransia, el miyor anunsi de la tele que provoqui aquet desbarajuste, no us enteng, deuen ser les retayades de l’enseñament…

 34. A dalt de tot de la pàgina, on diu “sobre aquesta pàgina”, si hi cliqueu podreu llegir: “La pàgina web “benegre.cat” és un espai on un equip de professionals de la comunicació apostem per la ironia, l’humor i l’absurd.” I al costat, si cliqueu a “atenció als ofesos” hi llegireu: “Si t’has sentit ofès a nivell personal o professional pels nostres continguts, et recomanem un parell de valerianes i un got de xocolata desfeta per fer passar l’emprenyada. Aquesta és una publicació satírica i la seva redacció no es pren absolutament res seriosament.
  Totes les notícies, declaracions i articles són fruit de la nostra imaginació i qualsevol coincidència amb la realitat és estadísticament molt poc probable. “Benegre.cat” no persegueix cap altre objectiu que fer humor en uns moments crítics per al nostre país i et demanem que ens siguis còmplice. Albert Cossery, escriptor egipci, deia:
  “Quan un home és capaç de riure del que li passa, ningú té poder sobre ell”
  Si malgrat tot, creus que hem travessat alguna línia no escrita, estarem encantats de llegir i respondre al teu comentari, abans de procedir a realitzar les 50 fuetades a l’esquena que els redactors van acceptar com a càstig en signar el tovalló contracte.”
  Au, salut i humor, que de mala llet ja n’estem fins als dallonsis!

 35. Genial.

Trackbacks

 1. […] Les tres actrius de l’anunci ‘Envàs, on vas?’ apareixen degollades al costat d’un contenido… […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

A %d bloguers els agrada això: