Sergio Ramos felicita el Nadal en Klingon

ramosSergio Ramos, central andalús del Real Madrid i un dels capitans de l’equip, ha fet gala del seu esperit poliglota per felicitar el Nadal a tots els madridistes del món i de part de l’estranger: ha parlat en Klingon. “És un idioma amb el qual estic molt familiaritzat” explicava Ramos “perquè Özil és extaterreste. Això ho sap tothom oi?”. El Klingon és una llengua que es va fer famosa a través de la sèrie de televisió Star Trek, però que és la primera llengua  en la galàxia veïna, Andròmeda.

“Allà el Klingon és llengua vehicular a l’ensenyament” afegia Sergio Ramos, que va fer una estada a Andròmeda quan anava a l’institut. “Hi havia unes beques, que si treies bones notes podies anar a estudiar a França o Gran Bretanya. A mi no m’anava tant bé i em van enviar a Andròmeda”, diu un Ramos somrient, que reconeix que el seu famós penal fallat contra el Bayern el va dedicar als seus companys d’Andròmeda.

El video del cristhmas de Sergio Ramos demostra, en paraules del president Florentino Pérez “un afecte especial per tots els seguidors del Real Madrid. Perquè ara ens necessitem tots, val? Junts. Fent pinya, passant això junts. Que 13 punts no es facin perdre la il·lusió de ser madridistes. I si no, me la tallo i em faig monja. Bon Nadal a tothom”. Seguidament Florentino ha marxat emocionat, contenint les llàgrimes com tot un home.

Altres aficionats en canvi, asseguren que l’acuradíssim nivell de Klingon de Sergio Ramos els fa mala espina. Creuen que si parla tant bé un idioma tant difícil… que si ho fa amb una dicció tan clara… l’estrany és que no se l’entengui igual de bé quan parla castellà. Alguns sectors del madridisme opinen que el jugador ha simulat un andalús tancat per caure més simpàtic i, si bé ho ha aconseguit, aquest tipus de farses acostumen a caure malament entre els socis. Alguns l’han començat a anomenar ‘impostor’ a les xarxes socials. Tot per tenir el First Certificate de Klingon.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: