Margaret Astor es basa en la duquessa d’Alba per fer una nova línia de maquillatge per a cadàvers

La multinacional alemanya Margaret Astor, dedicada a la fabricació i la venda de productes cosmètics, s’ha basat en la duquessa d’Alba per confeccionar una nova línia de maquillatge “ideal per a cadàvers”. La gerent de la companyia, Frieda Edeltraud, ha explicat que Cayetana d’Alba és una “icona estètica de referència tant per als vius com per als morts, ja que es troba just a la frontera entre aquests dos móns. Els metges diuen que està viva, tot i que el seu aspecte indica el contrari. I mentalment és com si no hagués nascut mai”, ha resumit Edeltraud.

La màxima representant de Margaret Astor ha comentat que la seva empresa “encara no té els mitjans tècnics suficients” com per poder evitar la mort de les seves clientes, “però sí perquè aquest camí cap a l’eternitat els resulti el més atractiu possible”. De fet, ha assegurat que “moltes dones desitjaran morir només per provar aquesta nova gamma de productes. La bellesa que no van tenir mai mentre eren vives podran exhibir-la ara, i per sempre més, a partir del moment del seu traspàs”.

Durant la presentació en societat de la nova línia de maquillatge per a difunts, Frieda Edeltraud ha afirmat que el nombre d’encàrrecs de cosmètics Margaret Astor s’ha disparat a tot Catalunya. “Sobretot, en aquells casos de matrimonis estancats, en què la dona necessita urgentment tornar-se a sentir desitjada i l’home ja fa temps que intenta desfer-se d’ella sense que l’acusin d’assassinat”. Davant de situacions així, ha afegit Edeltraud, “ara només caldrà que l’home li compri un dels nostres lots de bellesa per a cadàvers i que li digui a cau d’orella que l’únic que l’importa és la felicitat d’ella. Induir a la mort no havia estat mai tan senzill i elegant”.

Precisament, la gerent de Margaret Astor també ha comentat que la nova gamma de productes per a mortes ha estat rebuda “amb elogis i molta satisfacció” per diversos col·lectius de necrofílics. “La seva aprovació ens afalaga. Perquè potser es tracta de persones malaltes, però ningú pot negar que són uns autèntics experts en el camp de la bellesa forense”. Potser per això, Edeltraud ha volgut llençar una pedra en favor dels saquejadors de tombes, dels quals ha reivindicat el seu dret a mantenir relacions amb morts “adequadament maquillats”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: