Prostitutes catalanes s’adhereixen a la campanya ‘Ets el que menges’ perquè són la polla

Diverses associacions de prostitutes d’arreu de Catalunya s’han adherit a la campanya Ets el que menges, impulsada des de sectors ecologistes per millorar els hàbits alimentaris de la gent, després d’assegurar que hi tenen “molts punts en comú”. Tot i la sorpresa inicial dels promotors del projecte, el col·lectiu de bagasses ha justificat la seva decisió perquè “la iniciativa es titula Ets el que menges i nosaltres som la polla, que és justament allò que ens mengem. Per tant, totes les peces encaixen. No farem marxa enrere. Això ho deixem pels nostres clients”.

Les meuques han aprofitat la seva adhesió a la campanya per reivindicar que l’associació internacional Slow Food, que fomenta els àpats “sense presses”, inclogui en el seu catàleg de serveis “les fel·lacions de més de cinc minuts. Si es tracta d’assaborir el producte poc a poc, creiem que complim tots els requisits”, ha afegit la portaveu del col·lectiu, Karina Raventós. La representant de les barjaules catalanes ha defensat que ella i les seves companyes, “de la mateixa manera que fa Slow Food”, també potencien els productes autòctons. “Si podem menjar naps de pagesos catalans, no anirem a buscar bananes d’agricultors canaris. Creiem en el Quilòmetre Zero. I el nostre se situa a l’autovia de Castelldefels”.

Per fer extensiu el seu missatge de protesta a escala internacional, les bardaixes també s’han posat en contacte amb la companyia Michelin, a la qual han demanat que elabori “una guia de restauració centrada únicament en menjades a peu de carretera. Menús complets en paratges magnífics, com ara descampats, abocadors o polígons industrials”. Segons Karina Raventós, en aquests àpats, “els clients sempre són atesos de forma individualitzada, si bé també s’accepten grups quan així ho demanen”.

Finalment, la portaveu de les meretrius que exerceixen a Catalunya s’ha ofert a totes les famílies del país per “aconsellar a les seves filles que segueixin els mateixos hàbits alimentaris” que el seu col·lectiu. Una nutrició que, tal com ha explicat la mateixa Karina Raventós, “està basada en la dieta de la llet en pols: blanca com el mató i llefiscosa com els cargols”.

Comments

  1. Doctor Marià Llepa Figues de Pelrós says:

    Les professionals han de considerar que l’abús en el consum de làctics pot modificar l’aspecte facial. També pot induir a ser cap de llista de partit de dretes…

  2. Pos no ho entenc. Just el que haurien de fer és menjar figues, doncs. Les prostiputes que saben fer anar la figa són les que són la polla. Dic jo. M’ho va dir un amic.

  3. jajaja, quina notícia més bona

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: