Barack Obama farà de Rei Negre i es mirarà això nostre si aconseguim 25.000 signatures

Una recollida de signatures a la web oficial de la Casa Blanca promou una petició formal al govern dels Estats Units per a que consideri donar suport al poble de Catalunya en el seu esforç per decidir lliurement el seu futur. Per arribar a la pila de papers que s’acumulen a l’escriptori del Despatx Oval, calen 25.000 signatures registrades abans del 24 de Desembre. El procés dura menys d’un minut i és imprescindible que ho fem tots! Catalunya ens necessita! I si  l’Obama ho parla amb la dona i no ens fan cas, farem veure que no ha passat res. La proposta inclou que el president faci de Rei Negre en la propera Nit de Reis a les llars catalanes, el que hauria encantat als ciutadans nord-americans.

La política exterior del govern català no s’atura i comença a donar els primers fruits. Fonts de l’executiu informen que ja han comprat segells per fora de l’estat espanyol i tenen el telèfon d’un holandès important. Mentrestant, Sean M, de Columbus, Ohio, és el creador d’una petició formal a la pàgina web de la Casa Blanca per a que el govern nord-americà doni suport explícit al dret de Catalunya a escollir el seu futur. La petició ha arribat als 3.000 suports en poques hores. En calen, però, 25.000 abans del proper 24 de Desembre. Registrar-vos i fer efectiva la signatura de suport és molt senzill i ràpid en aquest enllaç a la web.

Benegre.cat ha pogut saber que a la lletra petita de la mesura hi ha la petició que Barack Obama faci de Rei Negre en la propera Nit de Reis a les llars catalanes. El president nord-americà participaria a la cavalcada, engalanat com Baltasar. Fonts organitzadors diuen que “als 237 guardaespatlles els vestirem de patges reials, com als nens, que sempre queda bé. És allò tan bonic de la Nit de Reis, la mirada dels nens quan veuen desfilar Ses Majestats, senyors grans en una carrossa, acompanyats de 60 esclaus menors amb purpurina”. “Com que és americà segur que després els regals seran molt del rotllo americà; figuretes d’Action Man, hamburgueses, pilotes de bàsquet i això. Felicitat, bàsicament”, asseguren les fonts. Un dels esculls de la nit reial d’Obama és que forces especials del president haurien de registrar cadascuna de les vivendes per on passi la comitiva de Baltasar Obama: “és un problema, imagina’t que un agent de la CIA equipat com el T2000 desperta a mitja nit un nen que espera els Reis d’Orient”.

A peu de carrer als Estats Units, els ciutadans asseguren que “aquí la història ha picat com molt fort, li interessa moltíssim a tothom, de veritat. Que Obama pugui donar regals als nens pobres d’Espanya el pot portar a guanyar el Premi Nobel de la Pau. Ah no, espera, que ja el té”. Segons els iniciadors de la petició de reconeixement “els americans entenen el que entenen, i si signen per a que Obama faci de Baltasar, endavant. Nosaltres els catalans hem de signar-hi per aconseguir que Estats Units, decideixi, també lliurement, en quina banda es posa en el nostre camí cap a la Independència.

Enllaç per signar la petició a la web oficial de la Casa Blanca: http://wh.gov/I0EV

Comments

  1. Felicitats.. ha estat tot un èxit!
    Avui mateix em trobava amb aquesta altra petició a la Casa Blanca, força.. curiosa. ;)
    https://petitions.whitehouse.gov/petition/secure-resources-and-funding-and-begin-construction-death-star-2016/wlfKzFkN

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: