Aznar esborrarà les ments dels catalans casa per casa

L’expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha decidit amb total generositat, oferir un darrer servei a la pàtria. Ahir, en la presentació del seu llibre ‘Memorias I’, es va referir al procés d’independència de Catalunya dient que “és el pitjor que li passa a Espanya des que va plegar Norma Duval”. L’expolític va reconèixer que “aquests catalans estan entestats en ser catalans, els molt pesats, ni que per ser-ho et donéssin descomptes al Club Gourmet…”, i per això s’ha proposat esborrar-los la memòria.

Segons sembla, Aznar conserva excel·lents relacions amb responsables de la CIA de l’època Bush que li han proporcionat uns aparells tipus els de Men in Black per formatejar cervells. “És xulo, perquè és superpràctic” explica Aznar, “porto dos mesos esborrant-li la memòria al cambrer del bar on vaig sempre. No sap que li dec 2.000 euros. A mi ningú em diu quan he de parar de beure”.

Ara, però, l’objectiu d’Aznar és molt més ambiciós. Vist que els resultats de les eleccions reforcen les opcions independentistes, l’expresident considera que l’única opció possible és esborrar les ments dels catalans un per un: “Que de cop… flaix! Ja està. Ja no se’n recorden de l’Estatut, ni de la Curri Valenzuela, ni de la sardana ni res. Fulls en blanc en els que escriure la gloriosa història d’Espanya. I dibuixos de penis. Sempre hi ha d’haver dibuixos de penis en un bloc de notes, ni que sigui per rebaixar-ne la pedanteria”.

Aznar ha assegurat que ell mateix s’encarregarà d’anar “casa per casa” per esborrar la ment i la catalanitat de tots els ciutadans de Catalunya. “És una feina feixuga, però la faré. L’únic que demano és que algú em deixi piles, que això del flaix xupa molt”. Aznar torna per la porta gran. Sense bigoti, amb més abdominals i amb un flaix que esborra la memòria. Qui sap on pot arribar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: