Mas donarà la nacionalitat catalana i un pis a tots els estrangers que comprin un disc de Manel

El candidat a la presidència de la Generalitat, Artur Mas, ha reaccionat ràpid a la proposta de Rajoy de donar la nacionalitat espanyola a tots aquells estrangers que comprin un pis a Espanya per valor de 160.000 euros o més. “L’hem ben clissat aquest, el Rajoy!”, clamava Mas en un míting a Vallromanes “ha pensat que podia matar tres ocells d’un tret: vendre més pisos, atreure estrangers a la causa espanyola i, per tant debilitar l’estratègia catalana”. El President en funcions no vol ser menys i ja ha presentat el seu nou pla d’Immigració.“Això no serveix per res! Estic en campanya, puc fer qualsevol cosa”, i ha afegit un muahaha que ha retrunyit a tot el poliesportiu municipal. Per això Mas, ha passat a l’atac. Qualsevol estranger que vulgui tenir la nacionalitat catalana només haurà d’acreditar una condició: haver comprat un disc de Manel. “Tant se val si és ‘Els millors professors europeus’ o l’altre. Si de tant en tant, en lloc de ‘el mar’ canten ‘el Maaas, el Maas’, ja em dóno per satisfet”, explicava el president.

Comprant el disc, els nouvinguts rebran un DNI català fet a mà per Joel Joan, i un pis de protecció oficial amb la nevera plena de productes de la XECNA. La idea ha estat de Felip Puig, que ho corroborava dient “ja em coneixeu. Sóc destraler de mena, he vist la campanya del PP, m’he encès i no he parat fins trobar com destrossar-la”. S’espera que la campanya per atreure nous catalans dugui al nostre país milers de russos adinerats que, gràcies al pis gratuït, podran gastar quantitats absurdes de calers en altres coses.

“Els russos són molt bona gent”, deia en Mas “fa quatre dies eren pobres. Ara vénen aquí amb un feix de bitllets a la butxaca i amb cara de ser uns dolents de l’Equipo A. Però no els prejutgem. Si tenen tants diners és perquè els han guanyat de manera honrada i faran un gran bé al nostre projecte”. En acabar l’acte de Vallromanes, Felip Puig s’ha quedat fent petar la xerrada amb Dmitri Vertxàmev discutint, aparentment, sobre els mètodes dels antidisturbis.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s