‘El Mundo’ destapa que el suís Roger Federer també té un compte corrent en un banc de Suïssa

El diari El Mundo segueix amb la seva particular croada contra la corrupció. Després d’atacar Convergència i Unió, afirmant que “Artur Mas i Jordi Pujol tenen diners procedents del Palau de la Música en un banc de Ginebra”, el rotatiu dirigit per Pedro Jota Ramírez encara ha volgut anar més enllà. La seva nova víctima és el tennista suís Roger Federer, al qual també acusa de “tenir obert un compte corrent en un banc de Suïssa”.

La notícia publicada a El Mundo detalla que l’actual número 2 del món hauria aprofitat la seva condició de ciutadà suís per “sol·licitar l’obertura d’un compte bancari al país helvètic sense haver informat prèviament l’Agencia Tributaria Española”. De fet, segons el mateix Pedro Jota Ramírez, l’afer de Roger Federer presenta moltes similituds amb el Cas Palau i el possible finançament irregular de CiU. “Hi ha proves molt concloents, com ara que a Federer li agrada la música, perquè se li han trobat CD’s a casa i al cotxe, o que no parla habitualment en castellà. Dues característiques que comparteix amb Jordi Pujol, Artur Mas i el mateix Fèlix Millet. Està clar que tots quatre són de la mateixa pasta”.

En un article molt dur, el director d’El Mundo ha aprofitat els “clars paral·lelismes” entre ambdós casos per parlar de la “perillosa relació que hi ha entre Catalunya i Suïssa”. Al seu entendre, “és molt curiós” que al país helvètic tampoc se celebri de forma majoritària ni el Día de la Hispanidad ni les victòries de Rafa Nadal. “Sembla que el nazionalisme català ha creat escola”, ha afegit Pedro Jota, que també ha acusat el govern suís de “prohibir als seus alumnes que puguin estudiar en castellà”. Una situació “injusta” que ha provocat que “els nens suïssos, com els catalans, tinguin un domini lamentable de la llengua espanyola. Només parlen pitjor a les Canàries, Múrcia, Andalusia, Ceuta, Melilla i Extremadura. Bé… i a la Manxa, la Rioja, Aragó, Balears i Galícia. Però a la resta d’Espanya parlen un castellà molt millor que el de Catalunya i Suïssa. Confirmat”.

Per tot plegat, Pedro Jota Ramírez ha amenaçat Suïssa amb el veto a la Unió Europea. “S’hauran de conformar amb una renda per càpita més elevada que la mitjana europea i amb una moneda al marge de l’euro que només els serveix perquè les grans fortunes del continents els hi portin grans quantitats de diners als seus prestigiosos bancs. Però res més que això. Si volien optar al rescat o en rebre subvencions com el PER, res de res. És el camí que han triat. I Catalunya va al darrere”. Afirmació que des del sobiranisme català s’ha contestat amb un “tan de bo”.

Comments

  1. Ostia aquest Federer! #boicotproductessuïsos ja!

  2. Salvador Compte de Ginebra says:

    Nooo, si hi ha boicot no pudre manjar xaculata suissa!!! es mol bona, es negra i si l’asacalfas fa bona uló, no com altras que no as podan ni fumar !!! com la que deu fumá algun diractor da diari…

Trackbacks

  1. […] que l’himne espanyol és una merda, parodiar el sentiment patriòtic espanyol, difamar altres mitjans de comunicació o menystenir el poder jurídic de la […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: