El Govern acorda que els desnonats s’instal·lin al túnel de la L9 creant un poblat subterrani

La Generalitat també s’ha mogut amb l’alarma social dels desnonaments. La Conselleria d’Obres Públiques en funcions, ha decidit oferir a la PAH (Plataforma d’Afectats per la Hipoteca) el túnel de la L9 de metro perquè s’hi instal·lin els desnonats. “Nosaltres no ho farem servir”, explicava Lluís Recoder, “perquè les obres estan més aturades que la carrera de Fórmula Abierta”. Des de la PAH, Ada Colau ha afirmat que “al principi ofèn una mica perquè sembla que et fotin allà com rates, però ens ajuden a arreglar-nos’ho al nostre gust. Però si ens ho muntem bé és millor que un deute per tota la vida. Aspirem a mobles d’Ikea fets amb conglomerat del mateix material que es va fer servir pel cap de Sergio Ramos”.

D’aquesta manera, els desnonats que lliurement vulguin instal·lar-se al túnel de la L9 comptaran amb l’assessorament de prestigiosos arquitectes de Minnesota, experts en crear túnels-ciutat pel terrible fred que fa en aquella zona d’Estats Units. “Creiem que la geotèrmia pot ajudar a mantenir una temperatura comfortable”, assegurava l’arquitecte Joffrey Pinckman, “el que passa és que haurem de posar claraboies perquè entri llum solar o aquí no aguantaran ni els cactus… ni la flora intestinal”.

Artur Mas ha evitat pronunciar-se directament sobre l’assumpte per no interferir en la campanya electoral. Així i tot en un míting a Sant Quirze de Besora, s’ha referit al tema del poblat subterrani dient tres conceptes que la gent havia de lligar pel seu compte. Els conceptes eren “solució”, “immediata”, “brillant”, “fesols”. El president ha advertit que una paraula era per despistar.

Les primeres families s’han començat a instal·lar al túnel de la L9, principalment al tram de Sarrià-Sant Gervasi. Segons la Trini, una de les desnonades “la zona està bé, perquè pots sortir a l’exterior, passejar per Major de Sarrià, pillar menjar a La Burg i tornar al túnel. Per mi és ideal. I no sents els veïns perquè estan a 5 metres de terra enllà. És un somni fet túnel”.

Comments

  1. El mussol verd says:

    Els desnonaments, són la gran vergonya social del nostre temps. Quina barra!!! Bancs rescatats amb diners públics deixant gent al carrer. Quins coll—–!!!! Tot plegat fa fàstic.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: