Una merda marca un nou rècord de recaptació en la seva sortida a borsa

Una autèntica tifarada ha marcat un rècord històric en obrir la seva cotització bursàtil, amb una valoració inicial de 20.000 milions d’euros. En les primeres hores als parquets, s’han venut accions per valor de 18.500 milions més, pel que el debut de la tifa s’ha convertit en el segon més gran de la història, per davant de General Motors (18.140 milions) i per darrere de Visa (19.650 milions). Els analistes afirmen que “no és la primera vegada que la gent inverteix en una merda”.

La tragicòmica història del capitalisme ha encetat avui un nou capítol amb la sortida a borsa d’una merda que els experts han descrit com “molt grossa, difícil de mirar”. La tifarada ha rebut una valoració inicial de 20.000 milions d’euros -el que la posa de ple en la llista empresarial Fortune50- i ha protagonitzat unes primeres hores de rècord. La venta d’accions -amb un preu de sortida de 37€- ha generat una recaptació de 18.500 milions, fent entrar la merda als llibres d’economia de futures generacions.

Aquest esplendorós debut ha disparat un 41% el preu de l’acció -que ha tancat a 52€- i ha desfermat l’eufòria entre els directius de la merda. Un dels portaveus de l’ens ha volgut dirigir-se als compradors per explicar, commogut, que “és increïble com després de la que us està caient, treiem una nova merda i us baralleu per posar-hi diners. Genereu confiança en la raça humana. Gràcies, farem el possible per no parar de colgar-vos de merda”.

Des del seu búnker subterrani, els analistes bursàtils han explicat que “després de molts anys creient que el totxo era un valor segur i de la santa hòstia que ens hem fotut, occident necessita nous referents econòmics, una nova merda a la que agafar-se”. Segons els experts, “no és la primera vegada que una merda sustenta la nostra economia, ni serà l’última.

Visita el nostre projecte a Verkami! Queden molts pocs dies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: