Canviar el món pot esperar, però nosaltes no

Què? Amb ganes de canviar el món? Tranquil, no pateixis. Nosaltres tampoc. Ens conformem amb escriure barbaritats a benegre.cat per intentar arrencar-te un somriure. Literalment. Volem la teva dentadura, reietó. I també una nova pàgina web. Per posar-hi textos molt més guaisCalité a mansalva. Només material del bo. Ja no el guardarem més. Aquesta vegada serà veritat. Notícies guapes-guapes, de les que fan força o bastanta rissa. Una cosa amb molta foto, xarxes socials de colors variats i tota mena de mandangues en 3D. Això sí, ens cal una última ajuda. Una petita aportació econòmica a través de Verkami. El favor que sempre havies volgut fer per sentir-te més home. I inclou regal. No siguis tonto: canviar el món pot esperar 2.000 anys més. Però nosaltres només tenim temps fins el divendres 9 de novembre. Què hem de fer, princesa? Tu també ens deixarà tirats?

Aportant 15 €

Fanzine imprès i editat amb totes les vinyetes de benegre.cat + El teu nom a la secció permanent de “Mecenes de benegre.cat”, per ordre alfabètic i enllaçat a la teva pàgina web, blog o perfil social + Certificat digital personalitzat de “Mecenes de benegre.cat”.

Aportant 30 €

Samarreta serigrafiada de benegre.cat + Entrar a la cua de noms o suggerir-ne un per als protagonistes dels articles de benegre.cat + Fanzine de vinyetes imprès + Aparéixer enllaçat a la secció permanent de “Mecenes” + Certificat digital personalitzat.

Aportant 60 €

Durant un dia, el teu bànner de reconeixement a la portada de benegre.cat, enllaçat a la teva pàgina web, blog o perfil social + Certificat de “Fundador de Benegre.cat” imprès en paper del bo + Samarreta de benegre.cat + El nom que ens diguis protagonitzant un article + Fanzine de vinyetes + Aparéixer enllaçat a la secció permanent de “Mecenes”.

Aportant 120 €

Envia una trucada de l’Hermínia Soler; pensa en algú a qui vulguis cantar-li les quaranta, cantar una cançó o felicitar l’aniversari… indica’ns la raó, un nom i un telèfon i l’àvia més canyera i mediàtica de l’Alt Empordà farà la resta! L’enregistrarem i, si ens deixes, la publicarem a benegre.cat + Bànner de reconeixement en portada + Certificat imprès de “Mecenes de Benegre.cat” + Samarreta de benegre.cat + El nom que ens diguis protagonitzant un article + Fanzine imprès de vinyetes + Aparéixer enllaçat a la secció permanent de “Mecenes”.

 Aportant 200 € 

Notícia original escrita a mida de la temàtica que tu vulguis amb els protagonistes que triïs; privada o per publicar. Et citarem com a co-autor si ho vols! + Vinyeta original dedicada, a càrrec del dibuixant de benegre.cat + Trucada a la carta de l’Hermínia Soler + Bànner de reconeixement en portada + Certificat imprès de “Fundador de Benegre.cat” + Samarreta de benegre.cat + El nom que ens diguis protagonitzant un article + Fanzine imprès de vinyetes + Aparéixer enllaçat a la secció permanent de “Fundadors”.

Aportant 500 €

Lot de productes de “Mercat de CAT”: Giclée Catalunya (edició limitada numerada i signada per l’autor), Tassa Cors i Rajola “Salut i Força al Canut!” de 15×15 amb cavallet de fusta + Notícia original a mida + Vinyeta original dedicada + Trucada a la carta de l’Hermínia Soler + Bànner de reconeixement en portada + Certificat imprès i emmarcat de “Fundador de Benegre.cat” + Samarreta de benegre.cat + El nom que ens diguis protagonitzant un article + Fanzine imprès de vinyetes + Aparéixer enllaçat a la secció permanent de “Fundadors”.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

[vimeo http://www.vimeo.com/50265088 w=580&h=300]

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: