La Guardia Civil deté el Bisbe de Solsona perquè sempre acaba les misses “repartint hòsties”

Agents de la Guardia Civil han detingut el Bisbe de Solsona, Xavier Novell, perquè al final de les seves misses “sempre es posa a repartir hòsties a tot cristu”. Els informes policials demostren que el prevere “reparteix hòsties a tots els feligresos que se li acosten i que, en algunes ocasions, els hi fot directament a la boca. Sense contemplacions”. La Benemérita denuncia que la majoria de les seves víctimes són “persones grans, que amb prou feines poden caminar”. De fet, els únics que se salven són els nens que encara no han fet la primera comunió. “I segur que els vol sans i estalvis per a coses pitjors. És un dement. Un pervertit. Un català”, conclou el document.

A hores d’ara, Xavier Novell està arrestat a la caserna de la Guardia Civil de Sant Andreu de la Barca, on alguns agents ja l’han definit com “una mena d’Steven Seagal celestial. Celestial i efeminat, per ser precisos”. El primer que ha visitat la seva cel·la ha estat el ministre de l’Interior, Alberto Ruiz Gallardón, que l’ha titllat de “Latin King eclesiàstic. Ningú pot negar que la roba ampla, la gorra estrident i les cadenes d’or que porta són idèntiques al d’aquest tipus de bandes armades”, ha afegit Gallardón, que ha volgut deixar clar que “les pràctiques de monsenyor Novell estan molt allunyades de la paraula que predicava el bo de Jesucrist”.

Més contundent ha estat el president de la Conferencia Episcopal Española, el cardenal Antonio María Rouco Varela, que ha afirmat que els bisbes catalans “són uns bàrbars. Això d’hostiar els feligresos no ho faria ni Satanàs després d’una nit de copes amb Arnaldo Otegi i Charlie Sheen. Tot el contrari que els clergues espanyols, que aprofitem la Setmana Santa per netejar els peus dels nostres fidels”. Rouco Varela encara ha anat més enllà i ha avançat que els prelats de l’Archidiócesis de Toledo estan recopilant documents antics que vinculen la llengua catalana –idioma amb què Xavier Novell oficia les seves misses– amb versos i invocacions satàniques. “Volem demostrar que el català no és un idioma, sinó un llenguatge pagà i vulgar per propagar el mal”, ha explicat el cardenal.

De moment, les reaccions catalanes en suport de Xavier Novell han estat més aviat tímides. L’arquebisbe de Barcelona, Lluís Martínez-Sistach, s’ha mostrat sorprès per la detenció del Bisbe de Solsona, però ja ha advertit que no farà res per ajudar-lo. “Som l’Església catalana. No tenim personalitat. Així que ens limitarem a obeir el que dictin els nostres admirats cardenals espanyols”. En declaracions a Ràdio Estel, Martínez-Sistach ha argumentat que “el servilisme humilant a l’Església espanyola és el camí perquè Nostre Senyor ens ho agraeixi i recompensi en una altra vida. I dic en una altra vida perquè està clar que, en aquesta, molt generós tampoc ha estat”.

[vimeo http://www.vimeo.com/50265088 w=580&h=300]

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Comments

  1. Monsenyor says:

    Esclat de rialles al visualitzar Satanàs.
    Bon article, d’altra banda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s