La màfia xinesa va blanquejar Andrés Iniesta per promocionar els seus serveis criminals

La Fiscalia Anticorrupció ha fet saber avui que el futbolista del FC Barcelona Andrés Iniesta és una de les víctimes de la xarxa xinesa que blanquejava capital “i altres coses” a diversos punts d’Espanya. El grup criminal hauria blanquejat el futbolista per promocionar els seus serveis mafiosos entre els inversors xinesos. La investigació també ha destapat nous detalls de la implicació del cigalès Nacho Vidal: “A la Xina estaven totes molt contentes”, diuen les fonts judicials.

A mesura que avança l’operació contra la màfia xinesa per blanqueig de diners, van sorgint nous noms de personalitats implicades. Aquest vespre s’ha sabut que Andrés Iniesta és una de les víctimes de blanqueig, després que el grup criminal sotmetès al futbolista culé a un procés d’emblanquiment de la pell per promocionar els seus serveis mafiosos a la Xina.

Tal i com han explicat fonts de la Fiscalia Anticorrupció “van agafar l’Iniesta contra la seva voluntat i el van blanquejar de dalt a baix, per això cada vegada semblava més blanc. El seu perniciós objectiu era fer publicitat de la màfia a la Xina, per atreure inversors”. L’estratègia aprofitava el reconeixement de la marca Barça a l’Àsia i responia a l’eslògan “Si podem blanquejar a Iniesta, podem blanquejar els teus diners”, han aclarit les fonts d’una investigació que no para de donar sorpreses.

Una de les grosses ha estat la detenció de l’actor de cinema pornogràfic Nacho Vidal com un dels implicats en la màfia. Pel que ha trascendit a la premsa, l’actor fabricava joguines sexuals en fàbriques xineses i després ho venia a Espanya sense declarar-les. L’operació policial ha desvetllat que Nacho Vidal pagava la producció en espècies: “De tant en tant viatjava a la Xina i es feia tot un poble, milers de dones en una tarda. Era un heroi”.

[vimeo http://www.vimeo.com/50265088 w=580&h=300]

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s