IKEA obrirà una guarderia per a homes i un servei de conselleria matrimonial

Coincidint amb l’estrena de la flamant macro-botiga de Sabadell, IKEA ha anunciat la posada en marxa d’un “pla integral en pro del benestar familiar”, tal i com ha explicat el seu CEO, Mikael Ohlsson. Els plans de la sueca passen per disposar guarderies per als homes o marits amb “tot el necessari per distreure’s mentre ella tria mobles” així com “psicòlegs familars a la botiga a disposició dels matrimonis que s’atreveixen a venir junts. Volem salvar famílies”.

“IKEA aposta per les famílies”. Així de contundent ha començat Mikael Ohlsson, CEO de la multinacional sueca, la seva explicació dels nous serveis que posarà en marxa la moblista als seus establiments el proper mes de desembre. La primera mesura consisteix en habilitar zones d’esbarjo per a “homes i marits que renuncien a la responsabilitat d’escollir mobles” i hi haurà “tot el necessari per una estona de distracció lleugera; revistes de ties, la Play Station amb el pro posat i un Scalextric. Els homes són éssers simples, tampoc cal esforçar-s’hi més”, ha rebrat Ohlsson.

L’objectiu de la proposta és estalviar “l’enorme estrés que pateix el nostre client quan ha de contestar una pregunta directa de la seva acompanyant, com quina tauleta de nit li agrada més. Acostuma a ser una pregunta trampa i ella ja té la resposta. El marit queda exposat a una gran pressió, fins i tot sovint es veu forçat a afirmar que el cheslong cabrà al menjador quan sap del cert que no”. La guarderia per a homes connecta directament amb la zona de magatzem on els clients han de carregar els embalums, “allà on es demostra l’autèntica utilitat d’un home en un IKEA”, segons ha concretat Ohlssom.

No obstant això, pels matrimonis o parelles que vulguin aventurar-se a recórrer junts el passadís d’exposició de la botiga, tindran al seu servei psicòlegs de parella per assessorar-los. El CEO d’IKEA ha reconegut que “tenim estudiat que 4 de cada 10 parelles que ens visiten se separa aquell mateix dia” i que la mesura “pretén salvar matrimonis”. D’aquesta manera, cada 20m de trajecte hi haurà un conseller matrimonial disposat a posar pau i aclarir l’eventual trifulca. Les teràpies es realitzaran als propis sets montats amb mobles de la marca, en ple recorregut: “Si solventen el problema en aquells mobles, es crea un vincle emocional positiu que ens pot dirigir moltes vendes”, ha finalitzat Ohlssom.

En una etapa futura, IKEA també planteja incorporar sherpes, vinguts directament des del Nepal, així com espeleòlegs professionals per ajudar als clients a aparcar el seu vehicle i, sobretot, recuperar el cotxe després de fer la compra.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami (micro-mecenatge)! Moltes gràcies!

Comments

  1. Very funny and so true in every part of Europe at least… I was asking myself last saturday “What the F… Am I doing in this store buying s… instead of visiting the carpenter next door”. (As I have nepaleses roots, I nevertheless found back my car in the store depths…)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s