CiU construirà el seu propi parc temàtic

La direcció de la Comissió Executiva Nacional de Convergència i Unió ha fet públics avui els seus plans per construir “el parc temàtic dels convergents”, el CiU Park. Amb l’eslògan “Allà on els somnis convergeixen”, hi haurà tres zones temàtiques ambientades; la Pinyolèsia, l’Eufemismòlia i el Territori Unió, per esdevenir “un espai de trobada lúdic per a la gran família catalana”. El Aixö-No-to Khan, el passatge a l’Hotel Majestic i el Tutuki Mas seran les grans atraccions.

Llançats cap a la conquesta de la independència catalana, destacats membres de Convergència i Unió han explicat avui un projecte del que ja es parlava als passadissos del Parlament: el CiU Park. El Secretari General de CDC, Oriol Pujol, acompanyat per Francesc Homs i Josep Maria Pelegrí com a representants del CEN han donat els detalls del que volen que sigui “una nova manera de fer política i de crear vincles entre la ciutadania, a més d’una nova excusa per veure xatis en bikini a la cua de les atraccions”. La direcció de la federació ha volgut deixar clar que CiU Park serà “un espai integrador, obert a tots els catalans, especialment als que ens voten”.

CiU Park inclourà tres grans àrees temàtiques ambientades en les diverses cares del partit per “donar resposta a la sensibilitat de tots els convergents catalans”, ha explicat Oriol Pujol. La Pinyolèsia es basarà en l’anomenat pinyol del partit  -la part més sobiranista de CiU- i les atraccions estrella seran el Tutuki Mas, “un frenesí d’independència i aigua” i el Temple del Puig, un espectacle amb foc i efectes especials “trepidant, com la Conselleria d’Interior”. El líder de CDC ha afegit que “Felip Puig no podrà dirigir l’espectacle gairebé mai, però hem aconseguit un doble que s’hi assembla molt, com al Polònia”.

La segona zona projectada, batejada Eufemismòlia, respon a “aquesta part de CiU tan poc clara, que no se sap si va amb ells o amb nosaltres”, segons ha aclarit Pujol. En aquest cas, l’atracció insígnia serà el Aixö-No-to Khan, “una muntanya russa d’indecisió que acabarà amb una vertiginosa espiral cap a la llibertat nacional”, en homenatge al President Jordi Pujol i Soley. En aquesta part del parc, les populars paradetes per pescar aneguets seran conegudes com Peix al Cove, i els nens que hi participin hauran de pescar peixos “que no seran gaire macos, però és important educar en el millor això que res”, ha detallat Pelegrí.

Finalment, el Territori Unió serà la part més fosca del parc i girarà al voltant de l’Hotel Majestic, un passatge del terror clàssic amb “criatures sobrenaturals i esgarrifoses”, segons ha explicat Homs “per recordar a qui ens hem hagut d’enfrontar en el passat, els gripaus que ens hem empassat”. Així, Alejo Vidal-Quadras farà de guia dels aventurers, a qui passejarà per un recorregut amb “monstres de la talla d’Acebes vestit de nena de l’Exorcista i Aznar amb la serra mecànica, amb els ulls totalment embogits”.

Pel que fa a l’emplaçament de CiU Park i el seu cost, Convergència i Unió ha volgut deixar clar que es finançarà “amb capital estranger d’un país afí. No podem dir quin perquè Espanya hi entra en guerra en un quart d’hora”, per bé que La Caixa col·laborarà en base a l’experiència adquirida amb Port Aventura. El CiU Park crearà prop de 2.000 llocs de treball, més els derivats d’una macro-obra que començarà al 2016 i que es podria allargar fins a tres anys. De moment, el partit contempla tres possibles ubicacions, “totes als afores de Barcelona; uns terrenys a Reus, uns altres a la Pobla de Segur i un paratge tocant a les Gavarres”. Són els possibles destins de Ciu Park: Allà on els somnis convergeixen.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami (micro-mecenatge)! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: