Un informe de la CIA assegura que en una Catalunya independent pujaria el nivell acadèmic

Segueixen arribant informes de la CIA que atien el foc independentista a Catalunya. Després que fa uns dies l’Agència d’Intel·ligència Americana (CIA) calculés que l’Estat català serà l’onzè país de la UE en renda per càpita, ara és el torn de l’educació. També en aquest àmbit, l’agència nord-americana valora molt positivament el potencial acadèmic d’una Catalunya independent, que veuria disparar-se el nivell dels seus alumnes.

Sempre segons la CIA, en una Catalunya independent el nivell acadèmic pujaria tres punts, situant-se exactament al nivell de Suïssa. “És una gran noticia”, explicava la Consellera d’Ensenyament Irene Rigau “perquè tots sabem que els suïssos… tontos no són. Els suïssos van agafar la xocolata calenta i li van fotre nata. NATA. Què us sembla? Bo eh? Sí, i després està allò dels nazis i el secret bancari. Que hi ha crisi a Suïssa?”.

L’informe americà afirma que un país petit és més abastable mentalment per a les ments en formació dels alumnes. Els coneixements estan més condensats i això permet afiançar-se intel·lectualment a nivell local per després fer un salt a nivell mundial. “Espanya era una nosa per a les ments dels alumnes. Com un paluego que intentes treure amb la llengua però no pots”, explica Matt Stanford, autor de l’estudi. I afegeix: “havien d’aprendre història catalana i espanyola, literatura catalana i espanyola, gimnàstica catalana i espanyola… Ara aprendran les seves coses locals i després, en lloc d’altres coses locals, aprendran coses globals. Ja està bé de merdes. Merdes amb tot el respecte ètnic a totes les vostres… merdes”.

S’espera que la CIA faci un tercer informe assegurant que el millor que pot fer Catalunya és arrencar el país com si fos un velcro i posar 1.000 tios catxes a remar per banda, fins arribar a una zona tropical. “Això convertiria Catalunya”, assegura Stanford “en el país tropical més desenvolupat del món. I la humitat del Tròpic aixafaria el cabell estarrufat de Magda Oranich. No sabem com li quedaria, però potser estaria bé provar-ho, que sembla un gat enfadat”.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Trackbacks

  1. […] insultar les equipacions de la delegació espanyola als Jocs Olímpics de Londres, atacar el nivell acadèmic dels alumnes espanyols, comparar el rei d’Espanya amb un animal, afirmar que l’himne espanyol és una merda, parodiar […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: