Catalunya recorrerà al micro-mecenatge per finançar la independència

El Conseller d’Economia en funcions, Andreu Mas-Colell, ha revelat avui el pla principal del govern català per finançar l’eventual independència de Catalunya. La Generalitat recorrerà al micro-mecenatge, mitjançant la plataforma Verkami, per recaptar 10.000 milions d’euros que assegurin liquiditat fins que arribin les inversions xineses estrangeres. El projecte contempla retorns engrescadors als mecenes, com una nit a l’Hotel Majestic, sopar amb Lluís Recoder, una cançó de Núria Feliu a cau d’orella o conduir un cotxe oficial per Montmeló.

Tot i la dissolució del Parlament de Catalunya i la posada en marxa de la maquinària electoral, la Generalitat de Catalunya mira l’horitzó i veu una feinada de por per preparar la independència. Un dels principals esculls, la financiació del país en els primers mesos d’autonomia, es veurà solventat amb “una solució creativa, molt d’emprenedor”, segons ha explicat avui Andreu Mas-Colell, responsable de la cartera econòmica. Així doncs, la Generalitat de Catalunya demanarà 10.000 milions d’euros a la plataforma de micro-mecenatge Verkami per finançar un calaix necessari per fer el pas i acomiadar-se d’Espanya.

A canvi de els aportacions, l’equip de govern ha dissenyat una sèrie de retorns per engrescar als catalans d’arreu del territori. Els mecenes de la Catalunya independent seran premiats amb nits a l’Hotel Majestic amb vistes a la cruïlla o sopars íntims amb Lluís Recoder, segons Mas-Colell, “aquest creiem que pot agradar molt a les senyores”. A més, la Generalitat també oferirà conduir un cotxe oficial -ple- pel Circuit de Catalunya i subscripcions vitalícies a La Vanguardia.

Els comptes del govern són prou clars: “Si tots hi posem 1.200€, ens proclamem independents demà”. La Generalitat no és el primer ens en recórrer al micro-mecenatge de Verkami per assolir els seus reptes. Sense anar més lluny, benegre.cat ha publicat en aquesta mateixa plataforma un projecte per remodelar la pàgina web. Venia tant rodat fer la falca que no ho hem volgut pogut evitar.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: