El Museu d’Història de Catalunya denuncia la desaparició de la bandera espanyola que Solidaritat va retirar del Parlament

“Algú s’ha endut la bandera espanyola, no crec que hagi marxat per la seva pròpia voluntat”. Així parlava Agustí Alcoberro, director del Museu d’Història de Catalunya, en explicar que ha interposat una denúncia als Mossos d’Esquadra per començar “la recerca i captura de la bandera espanyola, viva o morta”. Després d’haver-la sustret del Parlament en un rampell nacional d’ejaculació precoç, Bertran i Tena (SI) van fer-la arribar al Museu tot dient  “eh? Eh? Ho pilleu, eh?”.

D’aleshores ençà, el doctor Alcoberro l’havia guardat al seu despatx esperant ubicació al museu. S’afegia així a d’altres símbols espanyols, que també esperen al despatx, com un Toro d’Osborne, una sel·lecció de pel·lícules de Paco Martínez Soria i una reproducció a tamany real de Norma Duval. “Poc m’ho pensava jo que desapareixeria la bandera”, explica Alcoberro, “sí que alguna nit havia desaparegut la reproducció de Norma Duval, però sospito del vigilant de seguretat, que és un marrano”.

La desaparició de la bandera representa un nou conflicte diplomàtic amb el Govern Central, ja que Mariano Rajoy (per boca de Soraya Sáenz de Santamaría, com sempre) ha exigit “que la bandera torni sana i estalvia o se va a habé un follón que no sabe ni dónde sa metío –paraules textuals-.

La Generalitat no s’ha pronunciat, però el doctor Alcoberro sospita que la bandera és a casa d’Alícia Sánchez-Camacho. “De vegades”, explica Alcoberro, “venia i em deia ‘deixa-me-la veure’. Aleshores jo la deixava a soles amb la bandera i sentia que li deia ‘tranquila, tranquila, no te harán nada esos bárbaros. Ven, tócame, tócame aquí’. L’últim dia li vaig haver de dir prou i es va enfadar. Dos dies després va desaparèixer la bandera”. Alícia Sánchez-Camacho, però, ha negat les acusacions i ha assegurat que no obrirà les portes de casa seva per a un possible escorcoll fins que no hi hagi una  ordre judicial. Potser aleshores, la bandera espanyola ja sigui molt molt lluny.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: