Les dones reben amb eufòria la comercialització d’un anticonceptiu hormonal per als homes

La comunitat científica ha anunciat avui haver creat un esperat medicament anticonceptiu per a homes basat en les hormones. El tractament, amb el nom provisional Aladdin, s’administrarà en càpsules diàries i es posiciona com una alternativa sòlida a les populars píndoles Yasmín per a dones. Precisament, el col·lectiu femení ha celebrat amb eufòria la notícia, un contrast davant l’escepticisme dels homes que clamen que “una pastilla cada dia i patir efectes secundaris? Ni de conya, és un pal”.

L’Institut Pasteur ha publicat avui el resultat d’una extensa investigació científica per sintetitzar un mètode anticonceptiu hormonal per a homes. Després d’anys de proves, els científics del prestigiós centre han anunciat que es posa en marxa la producció industrial d’Aladdin, nom amb el que es coneix de moment la pastilla antítesi de les Yasmín per a dones. El medicament actua sobre la producció d’espermatozous gràcies a la mol·lècula JQ1 “i deixa els homes disparant bales de fogueig”, segons ha explicat el Dr. Leutz, que ha assenyalat que per Nadal “estaran disponibles a totes les farmàcies”.

Les principals associacions de dones han reaccionat amb gran entusiasme i han celebrat “la fi d’una penosa tradició de prendre’s una pastilla diària i suportar celulitis i altres efectes secundaris perquè al senyoret no li agrada el preservatiu”. La creació d’un mètode anticoneptiu hormonal per a homes era una reclamació històrica de la població femenina, que s’ha volcat a reservar les primeres tirades de la medicació.

Per la seva banda, els homes consultats per benegre.cat reben amb escepticisme la solució de l’Institut Pasteur. “Recordar-me de prendre una pastilla diària és molt demanar, no estic disposat a patir els efectes secundaris; segur que encongeixen el penis”, diu un testimoni, que afegeix que “millor se la prenguin elles. Ja es prenen pastilles per les ungles, per les defenses, per la migranya, vitamines… una més no hauria de ser un sacrifici. És cert que porto anys dient a la parella que quan hi hagi una píldora per a homes me la prendré, però ara no ho veig clar”.

I vosaltres, estimades lectores, què en penseu?

Pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: