Joan Laporta i el drac Dragui lideraran un front independentista a les properes eleccions

El diputat de Democràcia Catalana, Joan Laporta, i el drac Dragui, protagonista de la sèrie de dibuixos animats Història de Catalunya –emesa per TV3 a principis dels anys noranta–, han anunciat al poble català que lideraran “una candidatura independentista unitària a les properes eleccions al Parlament”. Els dos candidats han batejat la iniciativa com a Cat Walk (Catalunya camina) i, malgrat les suspicàcies que ha aixecat la denominació, el mateix Laporta ha negat “qualsevol tipus de relació” amb la discoteca barcelonina d’idèntic nom.

Laporta i Dragui han explicat als mitjans de comunicació que el programa electoral es limitarà a un sol punt: la consecució de la independència. “Que ningú oblidi que som un drac de color rosa i un expresident del Barça. Intel·lectualment, tampoc podem aportar gran cosa. Vindríem a ser una mica com el PSC. Però sense tant auto-odi”. En aquest sentit, els líders del nou front patriòtic català han avançat que la primera mesura que prendran és “abolir la llei de la dependència perquè, com el seu nom indica, representa tot el contrari que la independència. És l’estratègia d’Espanya: enviar-nos gent desvalguda per xuclar els nostres diners”, han afegit.

Els dos candidats també han assegurat que ja estan treballant per “guanyar adhesions que facin encaixar el futur Estat català en el nou marc internacional”. D’una banda, el drac Dragui ja ha aconseguit el vot afirmatiu del seu cosí Mario, actual president del Banc Central Europeu, i també s’ha assegurat que els dirigents del planeta Nàmak enviïn reforços en cas d’un conflicte bèl·lic contra Espanya.

De l’altra, Joan Laporta s’està centrant més aviat en “preparar el país” de cara el dia després de la proclamació d’independència. “Ha de ser una festassa. Canapès i cava a dojo per posar-nos com a bacons i acabar a la piscina. Els catalans ja no tenim ganes de treballar. És l’únic que hem après després de tants anys convivint amb els espanyols”. Potser per això, l’expresident del Barça vol declarar la cirrosi com “la malaltia nacional de l’Estat català”.

Comments

  1. Ara toca ajudar als polítics perque facin un front comú !! per la Indepèndencia i no perdin el cap pensant només en ells, que és el que han fet tota la vida.

    http://srisc.wordpress.com/2012/09/21/ajudem-a-guiar-los-els-politics/

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s