TV3 prepara un programa setmanal “espectacular” amb la família Pujol i Ferrusola

TV3 s’ha mogut ràpid. Si fa uns dies TVE anunciava un programa setmanal sobre la Casa Real, ara la nostra ha lligat un espai amb la família Pujol i Ferrusola. El director de la cadena, Eugeni Sallent, ha donat la notícia després de l’aparició del President Pujol a El convidat, recalcant que: “Els Pujol i Ferrussola són el més similar que tenim a una monarquia. I si els reis prenen bourbon, els Pujol prenen rom”. Ningú li ha rigut l’acudit. El silenci ha estat força incòmode.

Jordi Pujol ho estava demanant tàcitament cada cop que li posaven una càmera a davant. Va cantar a les chonis de Castefa emulant Els Catarres, va ofegar el peix al cove al programa de Jordi Évole i ara ha protagonitzat El Convidat de TVC, el més divertit i enriquidor que s’ha vist a TV3 des de l’època de la Vicenteta. Convertit en un showman octogenari, el president Pujol aconsegueix, cada vegada que apareix en pantalla, que l’espectador pensi “tú sí que vales”. Tant és així que Televisió de Catalunya ha decidit estrenar un reality show amb els Pujol, que veurà la llum la propera primavera.

El director de la cadena, Eugeni Sallent, ha explicat als mitjans que “Vam saber que TVE engegava un programa sobre la Família Reial. De fet, fer la croqueta, disparar-se al peu, endur-se pasta a Belice i dislocar-se el maluc fent un shake your body bostwanià a mitjanit… no era res més que fer bullir l’olla de cara al programa. Va parir, que llestos que són. I que bé que ho dissimulen”. Segons ha desenvolupat Sallent, els think-tanks convergents “van veure el risc d’una possible onada de carisma monàrquic i va néixer la idea d’El Xou dels Pujol”, a hores d’ara encara un títol provisional.

L’ex-president de la Generalitat i patriarca dels Pujol, present en la presentació del programa, ha explicat que “quan em van oferir el programa, vaig exigir una perruca per tenir una tofa com el meu fill Oriol. Vull que fem un número tipus Blues Brothers. Jo faré de Belushi. Però sense la droga. Espero que faci gràcia igual”. A banda, El Xou dels Pujol tindrà altres seccions com: Jardineria amb la Marta, Astracanades de l’Oriol i Password Nostrat, on a Pujol li diran el nom d’un poble i ell recitarà el cens. Sallent ha opinat: “Serà espectacular. Les reflexions dels Pujol són més profundes que les de d’un filòsof submarinista”. El silenci ha estat bastant incòmode, altre cop.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: