Movistar exigirà el “dret de cuixa” als que vulguin l’iPhone 5

Just després que Apple presentés la sisena generació de l’iPhone, Movistar ja ha anunciat quines seran les condicions per adquirir el nou terminal, que arribarà a Espanya el proper Nadal. La telefònica reclamarà poder exercir el “dret a cuixa” sobre el propi comprador i les seves filles i germanes, les escriptures de la casa i, a més, contracte de permanència de 24 anys i un dia. Movistar ha batejat la campanya del nou telèfon amb l’eslògan “iPhone 5, por contrato te la hinco”.

San Francisco ja ha celebrat l’esperadíssima presentació de l’iPhone 5, la darrera novetat d’Apple en telefonia mòbil. El nou terminal arribarà als mercats del Primer Món en els propers dies i no serà fins al desembre que ho farà a les botigues de l’estat espanyol. Movistar ha estat la primera operadora en reaccionar i ja ha anunciat les seves condicions per als interessats en adquirir el nou iPhone, en el marc de la nova campanya publicitària “iPhone 5, por contrato te la hinco”.

Els usuaris de Movistar amb contracte vigent podran adquirir el terminal a canvi de cedir al comercial de la botiga el “dret a cuixa” sobre la seva persona o familiars directes d’ambdós gèneres. A més, caldrà que lliurin les escriptures de la casa i hauran de signar un contracte de permanència de 24 anys i un dia que, en cas de no complir-se, podria comportar penes de presó. Els qui vulguin adquirir l’iPhone 5 fent portabilitat des d’una altra companyia, hauran de cenyir-se a les mateixes condicions, per bé que Movistar aclareix que “en aquest cas, serà una sodomització rapideta”.

El Director de Comunicació de l’operadora, Juan Chodebanda, ha explicat el perquè de les condicions, assegurant que “es tracta de recuperar una tradició medieval molt nostrada –ius primae noctis– per connectar amb les arrels de la població”. Així mateix, ha assegurat que “el comercial de Movistar tindrà el dret a fer-s’ho amb el comprador i els seus famíliars directes a canvi de lliurar el terminal, però intentarà que sigui una experiència satisfactòria”.

Amb la característica sensibilitat que Movistar té per Catalunya i el seu profund respecte per la llengua catalana, l’operadora adaptarà la campanya al Principat, on es dirà “iPhone 5, per contracte te la hinc”. Fonts de l’operadora asseguren que l’estratègia funcionarà perquè “per tal de fardar d’iPhone, la gent es vendria l’ànima”.

Trackbacks

  1. […] "CRITEO-300×250", 300, 250); 1 meneos Movistar exigirá el "derecho de pernada" a los que quieran el Iphone 5 [CAT] benegre.cat/2012/09/13/movistar-demanara-el-dret-de-cuixa…  por sifou hace […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: