Ryanair transportarà bestiar i cobrarà als passatgers que vagin “excessivament vestits”

L’aerolínia de baix cost irlandesa ha anunciat un paquet de novetats que es començaran a aplicar al 2013 per diversificar el negoci. Entre elles, destaca dedicar el 20% de la seva flota d’autobusos amb ales avions al transport de bestiar porcí. Segons el seu Conseller Delegat “els avions ja estan preparats per transportar porcs, serà una transició senzilla”. Ryanair també preveu cobrar als seus passatgers humans si van “massa vestits” per evitar sobrecàrrega de la cabina.

Ryanair mira al futur amb esperança i amb la intenció de mantenir-se rellevant mitjançant la diversificació del negoci. Tant és així que el Conseller Delegat de l’aerolínia irlandesa, Michael O’Leary, ha explicat amb detalls els nous plans que la companyia aplicarà a partir del 2013. La novetat més destacada passa per aprofitar el 20% de la flota de Ryanair per al transport de bestiar, especialment porcí: “els nostres avions ja semblen un camió de porcs amb ales, així que adaptar-los no costarà gens”. O’Leary ha afegit que “les hostesses de Ryanair estan acostumades a tractar als passatgers com porcs, això ajudarà a fer una transició senzilla”.

Al marge de la nova divisió animal de la low cost, Ryanair ha anunciat una nova política relacionada amb l’equipatge en cabina. “El temps en que podies portar el que volguessis a la cabina s’ha acabat i això que nosaltres som dels que fèiem la vista grossa”, ha assegurat O’Leary. A partir del proper mes de Gener, Ryanair limitarà a 2kg el pes que les persones podran pujar a la cabina, roba inclosa. Així doncs, si un passatger va “excessivament vestit”, s’exposarà a pagar una penalització de 40€ per peça de roba que podrà evitar si decideix viatjar despullat.

Fent gala del seu carisma i amb cara de viatjar sempre amb First Class de Lufthansa, Michael O’Leary ha revelat que Ryanair prepara “nous i espectaculars” plans de viatge que han de rebre el vist-i-plau de les autoritats abans d’entrar en vigor. El seu preferit, ha explicat, consisteix en “traçar rutes de llarg recorregut sobrevolant les principals ciutats europees. Mantindrem l’avió a baixa altitud perquè cada viatjer pugui baixar quan vulgui i en marxa, sense necessitat d’aterrar”. Per 250€, els passatgers podran adquirir bosses del Caprabo per utilitzar-les a mode de paracaigudes i amortiguar la caiguda. Segons O’Leary, aquesta modalitat “farà estralls” per “afegir un element d’aventura a l’experiència de volar”.

Visita la pàgina de Benegre.cat a Verkami! Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s