“Gràcies a Felip V i les tropes castellanes, el meu rebesavi té un carrer amb el seu nom a Barcelona”

Túnel Casanova. 43 anys. Caldes d’Estrac (Maresme).
Ser descendent de Rafel Casanova és una gran responsabilitat. Sobretot, si et dius Túnel i tens una discoteca amb el teu nom al centre de Barcelona. És el món de la nit. Una mena de tómate algo en mi terraza chill-out, monada. La vella sífilis descontrolada de sobre la Diagonal. Ese peinado que te hace más esbelta, Carlota. Noms i malalties que abans no existien, dissimulats per vestits a ras de figa que no podran impedir la venjança d’un Virolai satànic descomunal.

BN: Què va ser abans: el Túnel Casanova discoteca o el Túnel Casanova tu?
TC: A veure… Què va ser abans: l’ADSL o la higiene a Espanya? Hi ha coses que és impossible saber-les amb exactitud. L’únic que volia era homenatjar els caiguts del 1714 en un ambient agradable i distès.

BN: La Diada deu ser un dia especial per a tu i la teva família.
TC: Sí, el tenim marcat en vermell al calendari. Suposo que com tothom. [Riu] [Segueix rient] [Riu molt fort, com amb petites convulsions que li fan tòrcer la clavícula a ritme de swing] [De cop i volta, recorda que el seu rebesavi va morir un 11 de setembre i recupera el silenci] [No, no es pot controlar: la seva “broma” li ha fet massa gràcia i no pot contenir la seva execrable rialla].

BN: Tres segles després, Catalunya continua política, econòmica i culturalment sotmesa a Espanya. Hi veus alguna solució?
TC: La fibra òptica de 3 megues. Ens hem de fer de Jazztel. Em truquen cada dia per dir-me que tenen solucions per tots els meus problemes. Són gent molt maca. Sud-americans, sí. Però força macos. Si més no, quan parles amb ells per telèfon. Quan els veus en persona ja perden més.

BN: Què et fa pensar en el teu rebesavi?
TC: Una foto seva que tinc a l’habitació de planxar. Aquells ulls, aquelles mans, aquell pentinat de gaylor reprimit. És mirar la seva foto i sembla que l’estigui veient a ell.

BN: Guardes rancor a Felip V i les seves tropes castellanes?
TC: En absolut. Sense ells, el meu rebesavi no hauria tingut mai un carrer amb el seu nom a Barcelona.

BN: Què és el que més t’agrada de la Diada?
TC: L’ofrena floral al monument del meu rebesavi, com no! Reaprofito tots els rams per decorar casa meva. Bé… menys els del PSC, els sindicats i altres organitzacions marginals, que els dono a menjadors de pobres per poder desgravar.

BN: El futur de Catalunya passa per Espanya?
TC: Evidentment. Espanya és beneficiosa. Espanya dóna feina i diners als catalans. Només cal fer una volta per les aules de reforç d’una escola pública o pels passadissos de qualsevol presó. La majoria d’alumnes i presos conflictius són espanyols. Criminals que generen molts llocs de treball a Catalunya. Psicopedagogs, policies, carcellers, jutges de menors… tots ells tenen feina gràcies a la delinqüència castellana. Els hi hauríem d’estar eternament agraïts.

BN: Alguna consigna per aquesta Diada?
TC: Visca Espanya!

Comments

  1. Hola sóc el boy del Sutton, em contractes per fer unes danses nudistes a Túnel? Tatimuuuu

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s