La pujada de l’IVA allarga uns centímetres la mida del penis dels catalans

No tot són males notícies amb la famosa pujada de l’IVA. Hi ha una guspira d’esperança, una petita bona nova que ha estat d’allò més ben rebuda a Catalunya. L’increment de l’impost amb més renom del nostre país no només ha disparat els preus fins als núvols, sinó que també ha augmentat, encara que sigui en una mica, la mida estàndard del penis dels homes catalans. L’alegria s’ha desfermat pels carrers d’algunes localitats i fins i tot ja estan previstes, per aquesta mateixa setmana, diverses celebracions arreu del nostre territori.

La benzina, els peatges, el bitllet del metro, els aliments, el cinema… Tot s’ha vist afectat des d’aquest passat primer de setembre per la ja famosa pujada de l’IVA del 18 al 21 per cent. Tot. Fins i tot la mida del penis. I els membres dels catalans tampoc se n’escapen. És aquí on el sector masculí de casa nostra està d’enhorabona i, fins i tot algun que altre home, amb llàgrimes als ulls, ha felicitat obertament la tasca del Govern davant aquesta mesura.

L’últim estudi publicat per l’Institut de la Salut de la Universitat Politècnica d’Ulldecona (UPU) xifrava la mitjana del membre català en els 13,48 centímetres, un número que ja ha passat a la història. I és que si se li afegeix el nou percentatge de l’IVA, quelcom que fins a l’actualitat mai s’havia aplicat als òrgans sexuals, la titola nacional s’ha allarga fins els 16,31 centímetres, una mida “estratosfèrica” per a molts de nosaltres, alhora que “irrisòria” per als africans i també Nacho Vidal.

Marcel·lí Manguera, un dels cofundadors del Sindicat de la Cigala Catalana, va comparèixer ahir en una roda de premsa improvisada en una sauna homosexual de Sant Pere de Ribes (Garraf) per expressar el sentiment de l’home català davant un fet sense precedents que pot canviar l’estat d’ànim d’una societat, fins ara, maltractada per les decisions del Govern. “Per fi s’ha fet justícia. Ja que els polítics no paren de tocar-nos els collons, era qüestió de temps que ens toquessin també la tita. I sí que ens l’han tocada, ara. Ja se me’n fot si he de pagar més facures o si les garrafes d’aigua són més cares. Tinc el penis dos centímetres més gran i, a part d’això i el Barça, no m’importa res més. Ja no hi ha fronteres per a nosaltres. Som invencibles. Esperem que l’IVA no pari de pujar d’ara en endavant!”, va exclamar Manguera, qui va fer alguna una altra petició als diputats estatals: “Sóc molt feliç, però ho seré encara molt més el dia que es baixi automàticament per llei a l’Espanyol a Segona Divisió i quan s’accepta d’una vegada per totes la prohibició dels sostenidors push-up.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s