Madrid 2020 s’inspirarà en el programa televisiu Grand Prix perquè Espanya tingui més opcions de medalla

Acabats els Jocs de Londres i amb el trist paper de la delegació espanyola, que s’ha embutxacat 17 medalles tot i les agosarades previsions provinents de diferents estaments, el Comitè Olímpic Espanyol (COE) ha decidit buscar solucions de cara el futur. L’organisme ha apostat per canviar el format d’algunes modalitats esportives tenint en ment la candidatura de Madrid del 2020. Per aquesta cita, el COE ho té clar: vol inspirar-se en el ja desaparegut programa televisiu Grand Prix del Verano i gaudir així de “més opcions de medalla”.

Alejandro Blanco, president del COE, va realitzar ahir unes punyents declaracions només acabada la cerimònia de clausura dels Jocs Olímpics de Londres i abans d’anar a fer “tres o quatre gintonics” amb els seus homòlegs d’altres països per “fer petar la xerrada” i “comentar la jugada”. Blanco, “molest” i “desil·lusionat” davant els pobres resultats de la delegació espanyola en aquesta última cita olímpica, vol posar-se a treballar durant aquests propers anys perquè l’actuació dels esportistes estatals obtingui “millors resultats” en el futur. És per això que el mandatari i els seus col·legues del COE tenen un pla: “Hem vist que no hi pintem massa en el món de l’esport. Guanyem en vela perquè tenim quatre pijos que naveguen de collons; també en taekwondo, ja que això de fotre hòsties és el que ens va. Però a la resta de modalitats ens passen la mà per la cara. I ja en tenim prou”.

La fórmula de l’èxit que el COE té en ment passa per inspirar la preparació de Madrid 2020 en el Grand Prix, programa televisiu que va monopolitzar les nits d’estiu durant més d’una dècada. “Nadem gairebé més lents que Moussambani, jo no sé ni el que és l’esgrima, en futbol ens guanya fins i tot Hondures, els nostres atletes fan llàstima, al bàsquet els Estats Units sempre ens passen la mà per la cara, els africans la tenen més llarga que nosaltres… Hem vist que ens hem d’adaptar a d’altres modalitats i el Grand Prix en té un bon grapat que dominem”, comentava Blanco, segur de les possibilitats d’Espanya si s’accepten aquestes proves com a esports olímpics. “Digues-li a un nord-americà que faci els 100 metres davant una vaquilla d’aquelles de tota la vida. Els guanyem, segur. A més, som els líders mundials en fer el ridícul, així que córrer sobre una cinta en moviment disfrassats d’ou gegant, de gladiador o del que sigui, no serà cap problema per a nosaltres”, afegia.

Blanco també va confirmar que en els propers dies tenen la intenció de tancar un contracte per als 8 propers anys perquè el nou entrenador dels esportistes espanyols sigui Ramon García, mític presentador durant una desena d’edicions del programa Grand Prix i l’etern conductor de les campanades de TVE davant la Puerta del Sol.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: