Mas-Colell aclareix que no va assistir a la reunió amb Montoro perquè tenia hora al metge

Davant la polèmica generada per la seva absència a la reunió del CPFF, Andreu Mas-Colell s’ha vist obligat a aclarir que tenia una cita mèdica des de feia tres mesos i no podia canviar-la. “Els polítics també som persones i t’has de fer mirar, tots sabem que costa molt trobar hora a la sanitat pública”, s’excusa Mas-Colell, mentre que Montoro replica que “amb el pacte rectal que li volíem proposar, s’hagués pogut estalviar la visita a l’uròleg”.

Encara cueja la polèmica per l’absència del conseller d’Economia, Andreu Mas-Colell a la reunió del Consell de Política Fiscal i Financera. Es tractava d’una trobada presidida pel ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, amb l’objectiu d’informar a les autonomies que l’administració espanyola no pensa relaxar les seves expectatives de rebaixar el dèficit.

Després que Montoro es mostrés visiblement enfadat després de la reunió, la Generalitat s’ha vist forçada a reconèixer que Mas-Colell va plantar els seus homònims espanyols perquè tenia hora amb l’uròleg a l’Hospital Clínic de Barcelona. El mateix conseller ha explicat que “era una visita rutinària per la que he esperat tres mesos” per justificar la seva campana i demana “respecte per la seva vida privada”.

La reacció del govern espanyol a l’excusa de Mas-Colell, convenientment demostrada amb una nota del metge, no s’ha fet esperar. En una conversa informal amb els periodistes, el ministre d’Hisenda ha assegurat que “si l’uròleg havia de palpar-lo podria haver vingut aquí, en tenim la mà trencada”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: