Marxeu de vacances? Nosaltres no!

Benvolguts lectors de benegre.cat, famílies de Catalunya. Aquests dies començarà l’èxode i la majoria de vosaltres se n’anirà de vacances, alguns cabrons afortunats a una platja del paradís i la immensa majoria a alguna banda més a prop. Esperem que allà on sigueu ens seguiu llegint, perquè nosaltres no fem vacances. No ens agrada, estan sobrevalorades. Preferim seguir portant-vos continguts originals cada dia d’aquest estiu. No us ho perdeu!

Segons ens diuen les estadístiques, molts de vosaltres ens llegiu des de la feina. Si sou funcionaris, gràcies, per fi els impostos de tots s’inverteixen amb encert. El cas és que la majoria dels nostres estimats lectors, vosaltres, fareu les maletes per anar de vacances tan lluny com permeti la crisi. Ens preocupa que des d’una tumbona no us resulti tan interessant llegir-nos, però què hi farem. Els que no pogueu, tranquils, a Barcelona a l’agost s’hi està molt bé, sembla una escena d’I am Legend. 38ºC a l’ombra, tot desert i a la nit, zombies, normalment anglesos.

Nosaltres no ho som, de fer vacances. Ens agrada tant escriure benegre.cat que no ens agafarem ni un dia lliure. Seguirem al peu del canó publicant continguts originals cada dia de la setmana, faci calor o faci molta calor. Aprofitarem l’estiu per oferir-vos noves seccions que anireu veient a partir del proper dilluns, 6 d’agost. Entrevistes, reportatges… serà una prova un previ del que ens espera la propera temporada; benegre.cat com no l’heu vist mai.

Esperem que ens seguiu aquest agost, però sobretot, passeu-vos-ho molt bé, descanseu, folleu tan com pogueu, dormiu i inspireu-vos. L’any que ve serà demolidor, però aquí seguirem per suavitzar-vos la realitat.

Bones vacances, amics!

Vota benegre.cat als Premis Bloc 2012 (Comunicació i Nous Mitjans)!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: