Benegre.cat als Premis Bloc 2012… si us agrada el que fem, voteu-nos!

L’associació Stic.cat ha donat el tret de sortida a una nova edició dels Premis Bloc 2012, on benegre.cat competeix en la categoria “Comunicació i nous mitjans”. Si us agrada el que fem, és tan fàcil com visitar la pàgina dels premis, registrar-se en un segon amb Facebook i votar-nos tan aviat com sigui possible. En aquest post, us expliquem per què ho hauríeu de fer i com ens podeu ajudar. Gràcies per avançat.

Ja ha començat la votació popular dels Premis Bloc 2012, organitzats per la Societat de Tecnologia i Coneixement (Stic.cat). Enguany, benegre.cat competeix a la categoria “Comunicació i nous mitjans” amb rivals companys que fan molt bona feina. No serà fàcil, però seria un impuls fantàstic pel nostre projecte guanyar el Premi Bloc 2012. I ens faria moltíssima il·lusió, dit sigui de passada. Us demanem que, si us agrada el que fem, ens voteu.

Per què hauríeu de votar benegre.cat als Premis Bloc 2012? Som un equip de periodistes que dediquem una bestiesa d’hores i energies per publicar quinze continguts nous i originals cada setmana, plogui o faci sol, en una web sense publicitat. El nostre objectiu és fer-vos riure i reflexionar, dues actituds que creiem imprescindibles en els temps que corren, i agafar el relleu d’un símbol de la República, El Be Negre. Creiem que fem una funció necessària i seria una injecció de moral fantàstica alçar un Premi Bloc.

Com ho heu de fer? Només cal que visiteu stic.cat i us registreu a la banda dreta de la pàgina per poder votar, mitjançant Facebook, Twitter o el vostre correu electrònic. És un moment. Un cop dins, ens trobareu a la categoria “Comunicació i nous mitjans”. Ens podeu votar fins al 10 de setembre, però si us hi poseu ara mateix, en menys d’un minut de rellotge ja ho tindreu fet.

Un minut per un vot. És el que us demanem a canvi de seguir fent la nostra feina amb tota la il·lusió. I, ja que hi som, una empenteta en la difusió ens aniria molt bé. Moltes gràcies per avançat i, com sempre, moltes gràcies per seguir-nos!

Trackbacks

  1. […] Per altra banda, aquest dilluns 10 de setembre a les 12 de la nit, acaba el termini per votar-nos als Premis Bloc 2012, en la categoria “Comunicació i Nous Mitjans”. Només cal que accediu a Stic.cat, us registreu amb Facebook, Twitter o el mail i voteu-nos! Si us calen més arguments i/o indicacions, llegiu aquest post. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: