Exconsellers i tabaquisme

L’Associació d’Usuaris dels Serveis pels Asmàtics (AUSAS) ha demanat que es respecti la presumpció d’innocència per l’exconseller de Governació Jordi Ausàs acusat dels delites de contraban de tabac i pertinença a grup criminal organitzat. Des de Benegre.cat, a més, demanen que l’exconseller Ausàs protagonitzi la propera campanya antitabac de la Generalitat, que s’hauria de fer sota l’eslògan “El tabanc provoca que et quedis sense berenar”.

L’entitat AUSAS també ha criticat la decisió del govern del Partit Popular perquè amb la limitació de sous pels alcaldes acabarà provocant que les màximes autoritats municipals no tinguin diners ni per a tabac. Ara més que mai, una possibilitat que segur estudien els gurus del PP és convertir Espanya en l’Andorra d’Europa.

Des de Benegre.cat demanem que la justícia i la policia investiguin i actuïn en la lluita contra el frau a tots nivells, que els culpables compleixin les penes previstos per la llei. Tanmateix nosaltres demanem que es respecti el dret a equivocar-se que té tothom i a rectificar, després de complir el càstig i treballar per evitar ser estigmatitzat.

Coma societat hem de contribuir a fomentar el sentit de l’humor, sense que això suposi frivolitzar sobre els delictes. En aquest sentit, des de Benegre.cat, proposem que l’exconseller Ausàs es fumi una cigarreta quan surti de la presó per l’endemà aconseguir aparèixer a la portada de tots els diaris. Demanem a la seva família i als seus veïns de La Seu d’Urgell que com a exalcalde li organitzin una festa que comenci amb la cançó “Fumando espero”, i que Johan Cruyff faci el parlament de benvinguda.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: