Investigadors catalans asseguren que els Maies es referien a la fi d’El Món a Rac1

L’equip d’arqueòlegs capitanejat per Eudald Carbonell ha comunicat avui una troballa que pot canviar el curs de la història. Desplaçats a l’Amèrica Central, els investigadors asseguren haver trobat documents de l’antiga civilització Maia que matisen l’apocalipsi prevista pel desembre d’enguany. Segons Carbonell, els Maies es referien a la fi d’El Món a Rac1, programa de ràdio que dirigeix i presenta Jordi Basté, l’espai líder de la radiodifusió a Catalunya.

L’equip d’Eudald Carbonell, l’arqueòleg més mediàtic -alhora que l’únic conegut- de Catalunya, ha anunciat avui una troballa que està donant la volta al món. Després de llargues setmanes exacavant en un antic emplaçament Maia a Belice (Amèrica Central), es veuen en condicions d’aunciar que les profecies de la civilització pre-colombina no es referien a la fi del món entès com a planeta sinó a la fi del magazine radiofònic que dirigeix i presenta Jordi Basté, El Món a Rac1.

En una compareixença mediàtica que ha acaparat l’atenció de mitjans de reconegut prestigi internacional -com les revistes ‘SuperPop’ i ‘Relojes y Estilográficas’- Eudald Carbonell ha assegurat que “els documents Maies són ben clars, no hi ha dubte: el planeta Terra sobreviurà però Rac1 es petarà El Món”. El paleontòleg ha entrat en detall explicant que l’autèntica profecia Maia parla “d’un home molt alt, amb poc cabell però molta influència. No hi ha dubte que és Jordi Basté”.

Es dóna la circumstància que El Món a Rac1 és el programa líder de la ràdio a Catalunya, amb unes xifres d’audiència de récord. Per Carbonell, això no el salvarà de l’apocalipsi: “No seria el primer producte d’èxit que desapareix sobtadament, ja va passar amb El Salt de l’Àngel de TV3”.

Per la seva banda, la direcció de Rac1 i el propi Jordi Basté han declinat comentar la notícia, per bé que fonts de l’emissora asseguren que la redacció està revolucionada. Sembla doncs que la humanitat podrà respirar alleujada per la seva supervivència a partir del 21 de desembre del 2012, data en que, sempre segons els Maies i la interpretació de Carbonell, s’acomiadarà l’entranyable espai radiofònic.

Trackbacks

  1. […] català] Un grup d’arqueòlegs han conclòs, després de dècades d’investigacions i excavacions tan a l’Amèrica Llatina com a Catalunya, […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: