El Comitè Olímpic Internacional inclou el sexe com a modalitat esportiva als Jocs de Londres

El Comitè Olímpic Internacional (COI) va sorprendre a tothom ahir a primera hora de la tarda. Mitjançant un comunicat exprès, l’organisme va anunciar la inclusió del sexe com a modalitat esportiva en els Jocs Olímpics que la ciutat de Londres acollirà a partir del proper 27 de juliol. S’intenta d’aquesta manera incentivar al públic jove a seguir un esdeveniment que en els darrers anys havia anat perdent adeptes incorporant-hi una de les pràctiques més esteses en la nostra societat.

Decisió sorprenent la que anunciava ahir el COI. Fart de veure com en les últimes edicions els Jocs Olímpics cada cop tenen menys tirada entre el públic més jove, l’organisme ha decidit que la cita d’enguany tingui quelcom especial que torni a enganxar a un segment de la nostra societat que prefereix emborratxar-se, sortir de festa, dormir la mona o tunejar cotxes de segona mà abans que veure o fins i tot practicar esport. “Havíem de buscar quelcom que enganxés als joves. I creiem que hem encertat de ple, perquè si alguna cosa mou als adolescents d’avui dia no només és el whatsapp, el twitter, el Ballantines i les melodies sense fi de’n Pitbull. El sexe els té obsessionats. S’ho munten els uns amb els altres, setmana rere setmana, sigui on sigui”, resava el comunicat de premsa.

D’aquesta manera, a banda del futbol, ping-pong, natació o llençament de martell, Londres 2012 també hi dedicarà alguns dies a la pràctica del sexe, amb medalles per als guanyadors (s’ha d’acabar de decidir si aquestes es penjaran al coll, com és tradició, o si es farà sobre el membre en estat erecte) i amb tot el que mereix una pràctica esportiva d’elit. Per això, el COI ha donat un marge de 15 dies a cada país participant perquè triï els seus especialistes en la matèria. Va trigar només unes hores el Comitè Olímpic Espanyol (COE) a donar a conèixer als seus escollits, aquells qui ho donaran tot per la pàtria a base de manxar fins a l’extenuació.

Alguns dels noms més destacats són els del català Nacho Vidal, actor porno de vocació que també aprofitarà la seva estada a Londres per ajudar a l’equip nacional en el llençament de jabalina i en el salt de perxa. A banda del maresmenc i el seu mànec, Espanya també comptarà amb la participació de Mariano Rajoy, a qui el comitè justificava la seva presència per tenir “els ous més grans de tot l’Estat”. “Una persona que cada dia retalla sense treva i que és capaç de veure la final de l’Eurocopa mentre part del seu país és crema ha de tenir uns collons espectaculars”, afegia el portaveu del COE. Lucia Lapiedra, experta en fel·lació per relleus i hípica (tot allò que sigui cavalcar l’apassiona); el nedador David Meca, més xop sempre que una multiorgàsmica; i Jorge Javier Vázquez, que sempre que hi ha marro i vici hi vol treure el nas, completaran la nòmina.

Comments

  1. La nova modalitat incrementaria l’audiència dels jocs a totes les franges d’edat, no només dels més joves!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: