Un escamot de Nazgûls envaix el CERN a la captura del “Bolsón de Higgs”

Els temibles Espectres de l’Anell de Mórdor han entrat aquest matí per la força a la seu de l’Organització Europea per a la Investigació Nucelar (CERN) al crit desgarrat de “Comaaaarca… Bolsón…”. Els genets negres persegueixen incansablement un hòbbit de cognom “Bolsón” en possessió d’una llegendària arma. Les autoritats científiques aclareixen que es tracta del “bosó” de Higgs, la partícula elemental, i no pas de l’últim descendent de la popular família de mitjans.

Terror absolut el que s’ha viscut aquest matí al CERN, a Suïssa, quan nou Espectres de l’Anell vinguts directament des de Mines Morgul (Mórdor) han pres les instal·lacions per la força. Els genets negres, capitanejats pel Rei Bruixot d’Angmar, han amenaçat en arrassar el sincrotró si no se’ls dóna la guàrdia i custòdia del “Bolsón de Higgs”.

Els Nazgûl, amb el seu característic posat tenebrós i veu afònica, han emès un vídeo al portal web del The Mordor Times moments abans de la invasió, explicant que “portem dècades buscant el darrer Bolsón i ara que l’han trobat els científics, Sàuron dominarà el món lliure”.

La comunitat científica del CERN ha reaccionat amb perplexitat i el seu Director, Rolf Heuer, ha assegurat que “no és tracta d’un Bolsón de Hobbiters, a la Comarca, sinó del bosó de Higgs, una partícula elemental que explica la creació de la massa i, per tant, un camí a entendre l’origen de l’Univers”. Heuer, però, ha admès que “som conscients que ens expliquem fatal i l’anunci del descubriment del bosó pot induir a error”.

Aclarits els fets, el grup de genets negres ha abandonat les instal·lacions d’investigació nuclear per prosseguir amb la seva recerca incansable de l’Anell Únic, pressuptament en mans d’un hòbbit de la citada família Bolsón. “Ens disculpem amb aquesta colla de friquis perquè la por i la coacció no formen part del nostre estil. El cinema ha fet molt de mal”, ha explicat el líder Nazgûl abans de retirar les seves tropes.

[ÚLTIMA HORA]

L’Institució de les Lletres Catalanes ha retirat immediatament la seva subvenció a benegre.cat després de la publicació d’aquesta notícia. Segons el seu portaveu, “és un insult fer referència als hòbbits Bolsón en una notícia en català, quan tothom sap que s’anomenaven Saquet en la versió catalana de l’obra de Tolkien que va traduïr el nostre degà, Francesc Parcerisas”. D’aquesta manera, com a reprimenda, els zero euros que l’ICL havia de destinar a benegre.cat aquest any passaran a ser zero euros.

Comments

  1. Bufacanyes says:

    Com sempre heu estat molt fins… però és una llàstima que hagueu hagut d’anar al referent en castellà. en Bilbo i en Frodo Baggins, a la traducció catalana, són Saquet, i no “Bolsón”. No ens toqueu els saquets! Lapidació per al redactor i ara, que per colonitzacions culturals ja tenim el Periódico.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s