La Generalitat obre el període d’inscripció del Carnet del Voyeur per a platges, parcs i llocs públics

La web de la Generalitat de Catalunya ha obert ja el període d’inscripció per a tots aquells ciutadans que vulguin apuntar-se als cursos per treure’s el Carnet del Voyeur per a l’estiu d’aquest 2012, apte per a les platges, parcs i la majoria de llocs públics de les nostres comarques. Els únics requisits per apuntar-s’hi, com es detalla, és “ser major d’edat, gaudir de molt temps lliure i tenir ganes de descobrir les meravelles que Catalunya té amagades per a tu en qualsevol dels seus racons”. Això, i un “petit donatiu” que s’eleva fins la xifra de 50 euros que la Generalitat destinarà a “pagar possibles judicis i querelles” per “mirar més del compte”.

Amb l’arribada de l’estiu a tocar i les temperatures pels núvols, arriben a les nostres contrades tots aquells clitxés inherents a l’època estival. És temps de vacances, festes majors, cançons repetitives i sense cap mena de sentit, estrangeres plenes de crema i accent sucarrimat, actes sexuals sota la llum de la lluna, la Salseta del Poble Sec i, sobretot, els voyeurs. Per això, un any més, la Generalitat ha volgut estar al costat d’un col·lectiu força marginat per la societat, però d’allò més nombrós, a qui li vol donar una oportunitat perquè “deixi anar tot l’art que porta a dins”. Així s’expressa el lloc web de la institució, que ha obert el període d’inscripció dels cursos preparatius de dues setmanes per gaudir de l’anomenat Carnet del Voyeur. El títol té vigència durant l’estiu del 2012 i aporta un bon grapat d’avantatges a tots aquells que el tinguin.

Els cursos tenen places il·limitades i estan oberts per a tots els majors de 18 anys que tinguin “curiositat” i “ganes de descobrir” les múltiples “meravelles” que s’amaguen en la majoria de platges, parcs i llocs públics de Catalunya. Amb dues setmanes d’un dur i alhora intens aprenentatge en classes i tutories dirigides per experts, l’usuari es convertirà en un voyeur de primera que disposarà de “total impunitat” per fer de les seves a totes aquelles localitzacions habilitades per la Generalitat. Fins el 21 de setembre, tot aquell que tingui el carnet al seu poder podrà “mirar sense patir per la seva integritat física”. La web de la màxima institució catalana assegura que està del tot permès observar amb o sense prismàtics les noies que fan top-less a la platja, masturbar-se si cal, menjar crispetes mentre una parella s’ho munta vora el mar, aplaudir en cada orgasme de dos o més que s’ho facin en un parc qualsevol, debatre sobre quina pot ser la millor postura amb entesos en la matèria o, fins i tot, gravar les millor escenes amb Iphone, una càmera de fotos o el Cinexin de tota la vida.

La Generalitat, però, recorda que “sempre hi ha un límit”, ja que el Carnet del Voyeur “no et fa immortal com el bo de’n Duncan MacLeod i et dóna total impunitat”. És per això que malgrat disposar de certs avantatges, arribar a certs extrems com la “violació, la vexació o fins i tot un acte del tot repulsiu com pot ser llepar al noi o la noia que s’està observant”, pot comportar un sever càstig.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: