Sexe anal o eurocoit

Els europeus, en general, i els alemanys, en particular, hem de practicar més el grec perquè en estimular les terminacions nervioses del recte i arribar a l’orgasme acabem tenint una actitud més positiva, i això fa revifar l’economia. La majoria de metges recomanen tenir cura en practicar el sexe anal. El recte, a diferència de la vagina, no conté un sistema de lubrificació propi. De ben segur que l’endemà de les eleccions generals a Grècia, la majoria d’economistes recomanen tenir cura en les mesures d’estimulació de l’economia grega.

El sexe, la moneda única europea, no té un sistema de lubrificació propi, i per tant la fricció excessiva pot danyar l’economia d’un país i causar una hemorràgia. Els economistes i els líders polítics recomanen la utilització de lubricants, sempre utilitzar mesures profilàctiques per prevenir la infecció d’una economia per bacteris. A més, els experts recomanen no inserir una nova moneda en una economia després d’adoptar l’euro.

Veritat que no enteneu res? Doncs és molt senzill. Durant dècades, menys alguns economistes, hem cregut que l’economia era una ciència exacte i l’economia és una ciència social. Una ciència que estudia el comportament econòmic de la societat, no pas una ciència que pot fer prediccions exactes del comportament del diner. És a dir, tots sabem què és el sexe anal, però les terminacions nervioses d’un anus o un altre són diferents, a banda que la mesura de la moneda que s’introdueix també provoca plaer o destrosses.

Així doncs, l’endemà de les eleccions generals a Grècia, faríem bé tots plegats d’ajudar Grècia a restablir la seva economia. Perquè si ara els grecs tenen el cul rebentat podem dir que la culpa és seva perquè l’oferien a tothom, però també és cert que els europeus més actius ens ho hem passat teta ficant-t’hi tota mena d’actius; tòxics o no.

L’economia grega esta enfonsada perquè en l’orgia de l’euro ells han estat els més addictes al sexe, però la resta hem decidit aprofitar-nos que s’obrien de cames. Aleshores, cal reflexionar sobre si nosaltres també tenim un problema perquè ens desfoguem amb l’economia més llibertina.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s