Un monitor escolta envia als seus nens “a la merda” i els abandona a mig pujar el Pedraforca

“Aneu-vos-en a la puta merda, jo me’n vaig”. Les paraules de Jaume Cuscó han sonat com un tro aquest matí al Massís del Pedraforca, just abans d’abandonar en plena ascensió a 18 joves de 12 a 14 anys d’un agrupament escolta del Bages. Els menors han estat retornats sans i estalvis a les seves famílies. L’educador desertor anuncia accions legals contra els pares per “convertir els seus fills en autèntics monstres i fer-me perdre els millors anys de la meva vida”.

Tot semblava anar bé quan la unitat de Raiers de l’Agrupament Escolta de Sant Fruitós de Bages, començava aquest matí, des de Gresolet, l’ascensió al Pedraforca, emblemàtica muntanya del Berguedà. Però el seu cap, Jaume Cuscó, de 23 anys, era una bomba de rellotgeria. A escassos metres d’arribar al Coll del Verdet, Cuscó ha plantat la seva tropa i ha desfet el camí per lliurar-se als Mossos.

“N’estic fins als ous de si quan falta o tinc pipi o vull beure aigua, jo sóc voluntari i no tinc perquè aguantar aquesta tortura” ha explicat el monitor als mitjans de comunicació que han cobert la notícia des de Gòsol, al peu del Pedraforca. Cuscó ha explicat que “la paciència humana té un límit i abans d’escanyar-los amb les meves pròpies mans prefereixo marxar i que la natura faci la resta. Són salvatges, és a la muntanya on han de viure”. El cap escolta, vinculat al moviment educatiu des de fa quinze anys, ha anunciat una demanda contra els pares de les criatures “per danys morals irreparables i fer-me perdre els millors anys de la meva vida fent el burro per la muntanya”.

Els menors han estat rescatats pels Bombers sans i estalvis, amb l’excepció de dues noies de 13 anys que estan en observació a l’Hospital General de Manresa per un atac d’ansietat relacionat amb la pèrdua de cobertura 3G als 2.000m d’altitud. Els Mossos d’Esquadra han procedit a reclamar la retirada del títol de monitor d’activitats en el lleure, expedit per la Generalitat de Catalunya, a Jaume Cuscó, que assegura que “més que un càstig és una bendedicció”.

Per la seva banda, Serveis Socials treu responsabilitat al monitor escolta i assegura que el seu és “un perfil molt castigat. Amb l’excusa d’educar es resisteixen a créixer, s’aferren a la Xiruca i no saben deixar-ho anar a temps, abans de fer el rídicul en un foc de camp en qualsevol bosc deixat de la mà de Déu”. És sens dubte el cas de Jaume Cuscó, que estudia 1r de Física a la UB per sisè any consecutiu. Ahir un estudiant compromés amb la societat i avui carn de cuneta. 

Pàgina de B enegre.cat a Verkami!

Comments

 1. Ajajajajaajajajajaajajajajaajajajaajajajaja

 2. Ai, d’Escoltes Catalans havien de ser…

  • Llop Blau says:

   Sóc membre d’Escoltes Catalans i, que jo sàpiga, no tenim cap agrupament allà. L’únic que he trobat del municicpi pertany a Accio Catòlica…: http://elcae.org/nivells/editorweb/titular/els-esplais-agrupaments-i-mijacs-del-bages

   • GREEN GAROTA says:

    El text deliciós! Ara estic flipant amb els comentaris dels escoltes!!!! Se us ha atrofiat el cervell o què???? Veu perdre la percepció del sarcasme mentre buscàveu on era el nord al mig del bosc!!!! Avui he decidit que les meus fills no seran escoltes malgrat les pressions del meu home!!!! Jo ja intuïa que no podia ser bo…
    Felicitats per l’autor del text! Sublim!!!

   • LaCacadelaMuntanyaNofaPudor says:

    Green Granota, en primer lloc el text és inventat!
    Sóc escolta des de fa més de 10 anys, i 6 que sóc cap en un Agrupament d’Escoltes Catalans. Encolomar-nos el mort entre les associacions és molt lleig, doncs una notícia així ens faria mal a tots, perquè tots som escoltes.
    PD: un test psico-tècnic no estaria bé, tan pels caps com pels pares, com pels polítics! ale, ahí lo dejo!

 3. doncs clar que si !!!!
  com cony as de tenir un atac d’ansietat per perdre l’internet al mobil….. quin cony de pare permet que el seu fill/a es converteixi en aixo…… un monitor no a de deixar els nens sol, pero uns pares no an de tenir aquest tipus de problemes ja que el principal problema son ells.

  jo felicito al monitor. soc monitor i segurament tambe faria el mateix amb aquella colla de malcriats.

  • Quan et poses davant un grup t’atens a les conseqüències que vinguin. Has de ser conscient que estàs educant i has de ser capaç per fer de guia, ells son nens que estan creixent, els hi ha tocat fer-ho en una societat del consumisme, on amb els valors del cau se’ls intenta fer veure. Però ja em diràs quin exemple ha donat aquest cap deixant-los allà.

  • De veritat que penses el que acabes de dir PAU? potser a tu també t’haurien de treure el títol de monitor si el tens… Mai no pots fer una cosa així, tu ets el responsable d’ells i si set mata un nen que?
   espero que no ho estiguessis dient de cor…

   • mira Roger si tot tu mires pel que et pugui passar i no vetlles pels valors dels nanus deus ser un cap mol poc educatiu

  • De veritat Pau ets monitor? si és així diguem d’on per no portar mai a cap nen/a… sembla que hi ha persones que els regalen els títols… Tot i així, no crec que un simple títol de monitor sigui suficient per fer aquest tipus d’activitats (endur-se la colla de nens/es a passar sols uns díes a la montanya). Considero que a més de bocació, es necessitaria estar més preparats i concienciats.
   Això no vol dir que no hi hagi monitors/es que només tenen el títol com a tal i mereixen la pena molt més que altres professional. Tot i així, per depen quines activitats continuo pensant lo dit.

   PD: aquesta noticia no és certa, però ha anat bé per crear un debat interessant.

  • Sóc mestra d´ensenyament públic i entenc perfectament a aquest monitor…Els pares actuals malcrient, mimen, consenteixen i , en definitiva, NO EDUQUEN als seus fills…A l´escola el comentari general és que no podem ensenyar ja que perdem la major part del temps educant als nens…i no em digueu que també forma part de la nostra feina: ja ho sabem i ho assumim… Però una cosa és reforçar l ´educació que els pares donen i una altra tenir-nos que fer càrrec de corregir la mala educació, impertinència i mimaduria que porten els nens de casa i després ensenyar com s´han de comportar per conviure….Al final: FRACÀS ESCOLAR…

   • carxofa says:

    bla bla bla, deixeu de donar la culpa als pares que esteu sempre de baixa els funcionaris, la culpa del fracas escolar tambe sera culpa vostre, hi ha mestres per devocio i altres per comoditat de ser funcionari,

   • Carxofa, que fàcil és qualificar els mestres de funcionaris (com si ser funcionari fos un estigma d’indignitat) i quedar-se tan tranquil. La Núria té tota la santa raó: l’educació és cosa de l’entorn familiar, i l’escola només hi pot contribuir, mai ser-ne el màxim responsable. Els mestres, i per extensió tota persona que tingui relació amb la mainada, pateixen les conseqüències de la deixadesa en educació que fan algunes les famílies, i a sobre han d’aguantar que gent poc informada els insulti. Resulta bén curiós que hi hagi pares que per una banda blasmen els mestres però per una altra els fan responsables de l’educació dels seus fills. Els pares d’aquelles nenes que van patir atac d’ansietat per perdre la connexió 3G s’haurien de començar a fer moltes preguntes.

   • NURIA. i per aixo, té tot el dret del mon a deixar els nens sols? Una cosa es explicar el comportament dels nens, trobar les causes, altre cosa és ser un irresponsable i deixar els nens sols. I sobretot, ser un monitor no és ser un profesor, un monitor té el repte d’educar, es la seva professió. Sigui culpa dels pares, de la societat, o dels professors mateixos, el educador o monitor ha d’educar els nens.
    Doncs, deixa de trobar la culpa dels altres sino les solucions, perque mai avancarem aixi.
    Perdo per el meu catala, no soc catalana i em costa escriure.

  • Felicitats pel text. Heu encès una guspira i sembla que molta gent s’hi ha cremat. Malgrat les bromes i ironies, a tú Pau, se t’ha vist el llautó. Si realment ets monitor, com pots aprovar aquest comportament? A més, quin nivell educatiu pot oferir un monitor com tú als nois/es si en un petit text com aquest ets capaç d’escriure tres vegades el verb “haver” sense “h” i no col.locar ni un sol accent? Fa mal d’ulls i em sembla impropi d’una persona que, per l’edat que deus tenir, hauria de tenir uns estudis bàsics bastant recents! Vols dir que en el fons tu no estàs fent de monitor perquè, com molts altres, el corrent o la colla d’amics t’hi han portat? Potser aquest és un problema massa comú avui en dia i fa que es desprestigii la feina en general dels monitors, gent que per la tasca que fan, o que han de fer, ens haurien de merèixer un gran respecte i admiració.

 4. Mr. GreenWeedz says:

  Fabulosa història!

 5. Sargantana says:

  Jo vaig ser cap d’uns nens impertinents, malcriats i mal educats i no vaig fer el mateix però poc va faltar!!
  N’hi ha que són capaços de convertir una experiència super maca en un infern, però tu tontu, t’ho segueixes currant, preparant activitats i de regal excursió al Pedraforca, lloc on els portaran mai els seus pares!
  L’entenc i em compadeixo d’ell. Què vol dir que els van rescatar els bombers? xD No sabien desfer el camí?
  en fi… li desitjo tota la sort del món, la necessitarà…

 6. Escolta amb seny says:

  Doncs Acció Escolta havia de ser!
  Vergonya aliena! Hauríeu de marxar de la FCEG, feu pudor!!!!

  • rossinyol says:

   i aixó ho treus d’on? el teu comentari no pinta res aquí i és de mal gust

  • Ramon sfx says:

   Tu pringat!, Acció Católica t’han dit. No et creguis tot el que llegeixes a internet, una mica més d’esperit crític.
   El teu comentari sobra!!!

 7. S Adams says:

  Per molt malcriats i estúpids que siguin aquests nens, i per molt malament que ho hagin fet els seus pares, durant una sortida el monitor és l’últim responsable de la seva seguretat. Si acaba fins “als ous” (cosa que entenc perfectament), en última instància, pot fer mitja volta i marxar amb els nens, però mai deixar-los abandonats.

  Admiro els monitors per la seva paciència, fan la seva feina de grat i ningú els hi obliga i, en aquest cas, em sembla molt greu el que ha passat.

 8. esparver says:

  Els comentaristes no saben on són o són curtets?
  El text, de premi.

  • Jo crec que no hi arriben xD.. i ja em sap greu, perquè sóc d’Escoltes Catalan i algun que comenta per aquí ho és!

   (Esperit crític gent! Com encara no us queixeu que l’escolania de Montserrat no comparteixi el seu elixir de la joventut eterna?, en trobareu informació en una altre article d’aquesta genial pàgina web!)

  • MontseMu says:

   Definitivament, no hi arriben. El text és molt bo, però els comentaris dels que s’ho prenen seriosament són hilarants (incloent-hi els carregats de mala llet) :D

 9. On s’és vist això? molt fort! monitor de cau havia de ser!!! això en un esplai no passa!
  (a l’esplai directament no pugem muntanyes… XD)

 10. jo sóc monitora i educadora social, he estat treballant amb infants i joves de tot tipus, des de classes benestants dels que s’enfaden perquè no tenen internet al mòbil fins a nanos que criden als seus “primos” i t’amenacen de trencar-te la cara entre tots. és una feina dura, però si no t’agrada no la fagis. si et compromets a fer-ho (fas una gran tasca que sovint no t’és recompensada) però s’ha de fer bé i em sembla molt lamentable i infantil l’actitud d’aquest monitor així com la manera de parlar “n’estic fins als ous” etc.

  • metalmaster says:

   Glòria, si et sembla, els hi hauria de donar les gràcies. La manera de parlar d’aquest monitor no és, ni de bon tros, la més adient, però per sobre de tot, som persones i no pas mercaderies, entesos? Si a tu no et fa res que et tractin com a una merda, no és pas problema de la resta de treballadors.

  • estic d’acord amb la glòria, perdoneu, però si no tens paciència, no treballis amb nanos, d’altra banda, sort que és mentida i això de moment no s’ha vist..

 11. molt bona la historia! però encara es veu molt k és una trola xd

 12. Jajaja, que fort!! però si avui no és el dia dels Sants Inocents!!

 13. Ni Acció Escolta ni Escoltes Catalans tenen cap agrupament a Sant Fruitós.
  Hi ha una agrupació excursionista i un grup del Mijac. Ni uns ni els altres són escoltes.

 14. Victor Salinas says:

  Ja ja ja, ben bé sembla la història de plats bruts traspassada a l’actualitat i amb un final diferent.

 15. raul casado says:

  Ves que no imitin al monitor els pares i acabin abandonant el fills al Pedraforca, com si fossin gossos abans d’arribar les vacances… ells mai ho farien!

 16. no se porque no me sorprende que lleve 6 años en primero de física…

 17. Hahahahahahahaha! Quin personatge! És el Lopes, pobre. Però de fet, puc entendre’l. Jo treballo amb nens (remunerat, per això), i tot i que sóc estricte i he aconseguit fer-me respectar, sempre n’hi ha que et superen i que et desgasten molt.

 18. Sílvia says:

  Jo soc cap d’un agrupament i des de fa molt de temps he estat envoltada de nens i nenes i per això estudio magisteri infantil. Estic totalment en contra el que diu aquest monitor perquè els infants van el cau a prendre uns valors i tot un conjunt de coses que el cau fa i a poc a poc els ajuda a crèixer i aprendre coses noves. I si això el monitor no es capaç de fer-ho que no es comprometi a portar un moviment escolta ni res perquè per molt voluntariat que sigui els nens i nenes s’ho venen a passar bé i durant tot un any ets el responsalble d’aquests nens i nens i la família en aquest paper i juga perquè són els qui deixen els nens i nenes amb els seus monitors. Ah una altre cosa des de quan un monitor senporta 18 nens i nens nomes tenint titol de monitor per ràtio es necessari 2 monitors.

  Pel que fa a les noies que han patit l’atac d’ansietat es lo mes normal del món ja que el seu propi monitor els ha deixat tirats per la muntanya i elles no es podien relacionar amb les famílies…aqui la gràcia jo no li trobo la veritat.

 19. no se si es que no sou molt hàbils però suposo que tots els comentaris que s’han escrit aqui o com a minim la majoria sigui mentira igual que ho es l’article, si son de veritat son declaracions molt lamentables per part d’uns monitors, tinguin el titol o no. jo soc monitor i m’avergonyeixo que algu pugui associar comentaris d’aquest tipus amb un servei tant gratificant com el de monitor. sincerament molt lamentable.

  per si algú encara no se n’ha adonat l’article es fals!! i tots els que us dieu ser monitors i heu criticat de tal manera al vostres nens heu quedat retratats.

  • Home! això de “i tots els que us dieu ser monitors i heu criticat de tal manera al vostres nens heu quedat retratats.” que vols que et digui…. els nens no són àngels, de petita havia anat al cau i tb n’havíem fet alguna… i normal que a vegades els monitors s’emprenyessin amb nosaltres…. I avui sóc educadora social, i tant els nens com els monitors no sempre tenim un bon dia, hi ha dies que van molt bé i d’altres malament… no fotem! en aquesta feina, hi ha dies que explotes, ara, tot i que la notícia sigui mentida, si hagués passat això no estic d’acord amb l’actuació del cap… perquè realment continua tenint responsabilitats i deixar als nens abandonats no soluciona les coses…

 20. Tinc la sensació q alguns dels comentaristes són una mica retressadets, jijijjji! M’ha apassionat la història i m’he rigut el q no està ecrit! BTW, jo sc d’Acció i el gracioset q ha fet el comentari en contra nostre no sé a q venia. Visca Acció! Visca tots els escoltes i visca la FCEG!

 21. El mussol verd says:

  Genial benegre! !!!!!!
  A veure si els pares veuen més enllà del nas i prenen nota. No es poden criar criatures tan “refifis”. A tots els Jaumes monitors: allibereu-vos!!!! Ara toca la Física!!!

 22. Si saps que els infants són així doncs no t’els enduguis a la muntanya… o es que no els coneixia???? Arriba a passar alguna cosa mes greu i aquest home se li acaba la live!

 23. sergit91 says:

  Els menors han estat rescatats pels Bombers sans i estalvis, amb l’excepció de dues noies de 13 anys que estan en observació a l’Hospital General de Manresa per un atac d’ansietat relacionat amb la pèrdua de cobertura 3G als 2.000m d’altitud

 24. sergit91 says:

  Si saps que els infants són així has de saber valorar si tel’s pots endur a la muntanya o no!! O es que no els coneixia abans de marxar??? Arriva a passar algu mes greu i aquest noi se li acava la live!!

 25. antoniu says:

  aquest tiu es un crac. jo de gran vull ser com ell. jejeje!!!!

 26. josocdecau says:

  aqui molt em sembla que hi ha gent que no enten que això es una revista “poc seriosa”… x)
  satírica.

 27. Aquí tothom dóna la seva opinió, està molt bé però falta trobar-t’hi! aviam que faries tu en el seu lloc!
  Si no has tingut mai nens de 12, 14 o 16 anys, no cal que t’hi matis perquè no ho podries entendre. Com tots els nens adolescents l’objectiu principal és tocar els collons i sembla que ho van aconseguir…!!!

 28. Collons, jo sóc cap d’un Cau de Minyons a Demarcació de Girona i no deixem portar mòbil als nens! Jo sóc de la filosofia que una bona fuetejada amb el foulard treu molta tonteria.

 29. Si ets cap amb 23 anys, portes varis fent la teva feina. Això ha de ser suficient com per saber si t’agrada o no.
  A en Jaume a més de que no li agradava, NO EN SABIA. Un dels objectius d’aquests és aprendre mentre els nens aprenen de ell, pel que ha d’intentar ser un exemple a seguir
  a totes hores.

  A mi em fa vergonya que ara qualsevol em pugui relacionar amb aquest animal pel fet de que n’hi diguin “escolta”.

  Respecte als comentaris, només aclarir que no és el mateix un monitor a un cap.
  Comentaris com el de la Glòria estan molt bé, però per saber com ha pogut arribar a passar això cal viure l’escoltisme i veure que els seus valors no son com els de qualsevol cassal.

  • Jo sóc cap, des de fa 4 anys (en tinc 22) i estic molt d’acord amb tu.
   A més, porto Raiers a Escoltes Catalans.. i tot i que a vegades puguin “posar-se” insoportables o no siguin com tu voldries, crec que és una qüestió de purament responsabilitat no abandonar-los..
   Alhora ser cap implica moltes coses més que ser monitor.
   Has d’aprendre dels nens/es.. has de ser pacient.. i el més important.. has de viure-ho i gaudir-ho.. Em sap greu, però això demostra que no tothom val per ser cap.
   Per molt que et cremis amb la tasca no pots cometre tal irresponsabilitat.
   M’avergonyeix pensar que aquesta gent es consideren escoltes, tal i com m’hi considero jo.
   Ah, i per cert. L’agrupament no és d’Escoltes Catalans.. va pel “listillo” aquell que ja ens ha encolomat el mort.. no sé d’on és ni m’importa.. però que la gent s’informi una mica abans de parlar, siusplau

   • Val, he picat! molt bo l’apartat “d’atenció als ofesos”.
    us felicito per la pàgina!

   • això que dius que ser cap és diferent de ser monitor….no se jo eh, perquè per les característiques que has posat és exactament el mateix. Jo sóc monitor i faig la mateixa feina que tu, també marxo de sortida, n’aprenc d’ells i tot això XD informat tu també una mica abans de parlar Carla…primer perquè el que has dit dels monis i els caps és una estupidesa, i segon perquè aquest article és SATÍRIC, de conyaaa xD

   • Estic d’acord amb cla13, jo he estat 6 anys monitor d’esplai xo he treballat amb projectes conjunts amb agrupaments (tant escoltes com minyons) i i realment és el mateix amb diferents noms, així q m’agradaria q ens expliquessiu les diferencies entre els monitors i caps i les valors que persegueixen els cau i els esplais. Només estaria d’acord si pensem en els monitors de casals d’estiu, monitors de menjador.. xo els monitors d’esplai son = q els d’agrupaments escoltes i si no us ho creieu es que no ho coneixeu

 30. El puto amo este tío! :D
  <3

 31. Si un no esta preparat per dur un grup de nens o joves, que no ho faci,.. sobretot si ho fa voluntàriament… ¿Que no hi havien mès monitors? A aquest centre l’hi podria caure una bona sanció per lo que ha passat!! MAI ES FA UNA SORTIDA I MENYS A LA MUNTANYA SENSE COBRIR UNS MÍNIMS DE SEGURETAT… i això ho pot comprendre fins i tot el més petit de tots… si vaig a la muntanya amb un o dos o tres joves, com a mínim portaré un monitor amb mí… (Si em passa a mí res, que fa el nano?) per molt que sigui legal portar 1 monitor cada 10 infants o joves, quan feu una sortida el centre assumeix la responsabilitat del jove i per tant de la seva salut.

  Jo per lo menys així no ho hauria fet, si em molesten els nanos, ens tornem a casa i no en faig mes de sortides d’aquestes… i s’ha acabat el problema.

  Lo que no pot ser es que vagis a la muntanya sense saber si els nanos resistiran o com son… per això lo que tens que fer abans d’emportar-te’ls al Pedraforca, fer alguna sortida curta, per veure com reaccionen a la situació

  Es la meva opinió!

 32. Si un no esta preparat per dur un grup de nens o joves, que no ho faci,.. sobretot si ho fa voluntàriament… ¿Que no hi havien mès monitors? A aquest centre l’hi podria caure una bona sanció per lo que ha passat!! MAI ES FA UNA SORTIDA I MENYS A LA MUNTANYA SENSE COBRIR UNS MÍNIMS DE SEGURETAT… i això ho pot comprendre fins i tot el més petit de tots… si vaig a la muntanya amb un o dos o tres joves, com a mínim portaré un monitor amb mí… (Si em passa a mí res, que fa el nano?) per molt que sigui legal portar 1 monitor cada 10 infants o joves, quan feu una sortida el centre assumeix la responsabilitat del jove i per tant de la seva salut.

  • Si us plau gent,abans de comentar, informeu-vos i veureu que la pàgina és satírica.. que tots per fer-vos els professionals (que no dic que no sigui el cert el que dieu en cas que la notícia fos veritat – excepte desqualificacions a associacions escoltes) però acabeu retratats per no veure-hi més enllà!

  • Vale tota la gent que fot la chapa amb els comentaris parlan de que si el monitors haurien de fer aixó o allo altre, que si el jaume blablalbla, em semblen uns ineptes com a monitors, perque algu que llegeix aquest article i no es dona compte que es un puto fake , es un inutil que no sap anar sol pel mon i un perrill per als nens .

   • Agrupament Escolta Jaume I says:

    molt cert! el greu és que la majoria de caps que comenten són d’aquest tipus… xD

 33. Aveure si realment tu passes de ser nen a cap, o ”monitor”, tens que assumir les responsabilitats, les ganes de ser monitor, i saber realment el que has de fer.
  A vegades els nois/noies, i mes en aquesta edat, pude et fan perdre la pasciencia perquè es queixen, perquè no volen caminar, o d’altres motius, però no per aixo has de enviar-ho tot a la ”merda”, pensa abans en les conseqüencies que et pot aportar, a tu i a ells!

 34. Ja tenim la “canción del veraro 2012”
  M’agradaria comentar alguns aspectes que no em quadren.
  Diu la “notícia” que un grup de 18 joves d’entre 12 i 14 anys…….
  Pregunta: solament hi havia un monitor ” un cap” responsable ?
  Aquest és un tema important ja que és sabut que mai s’ha d’anar de marxa ( d’excursió, clar) amb almenys dos responsables per si ocorre algun contratemps, un es queda amb el grup i l’altre s’encarrega de solucionar el problema.
  En aquest cas ja existeix una irresponsabilitat i una falta d’organització d’inici.
  Dit això, de cap manera es justifica l’abandó del grupa la meitat de l’excursió, és una altra irresponsabilitat que pot ser denunciada i sancionada.
  La mala educació d’aquests nens no eximeix al Jaume per exposar-los a un perill per abandó, és de suposar que ell ja coneixia el caràcter i el comportament dels joves per endavant ? En cas contrari es cometria una altra irregularitat.

  Res Jaume, que l’has cagat. Per ser “cap” s’ha de tenir més cap i sobretot unes bones esquenes, o molta mala llet… jejejej.
  M’ha agradat en CONTE, PODRIA SER UNA HISTÒRIA REAL COM LA MATEIXA VIDA

  Ja tenim la “canción del veraro 2012”

 35. Sens dubte es un heroi dels nostres temps, més gent així fa falta

 36. Perquè hi ha una majoria de comentaris seriosos? Això ha corregut per correus electrònics i una majoria no s’ha molestat en mirar quina pàgina és, abans de respondre? I res no sobtava, en la redacció? Un 10 per a Be Negre! :-D

 37. Montserrat Mateu says:

  Però realment totes les persones que han escrit aquests comentaris s’han cregut la notícia? Està molt ben escrita i sembla realment de diari, però és evident que és una broma. Només cal veure el web d’on surt, no? Veig que la gent, en general, escriu a raig fet. Felicito els autors i autores del Be Negre, una pàgina que a partir d’ara penso visitar sovint, perquè, en la situació actual, és d’agrair que algú s’esforci i ens faci riure una estona.

 38. Venga ja, aquesta història no es creible. I el tema de l’atac d’ansietat és el remat.
  Si fos es 28 de desembre estaria tot explicat.

 39. Que bo que sigui broma!! però les contestacions podriem dir que es una continuació de la ironía!!!!! :)

 40. weno no se que dir
  la canalla prefereix beure la tele el bob esponja i de grans els simpson i de vells el savame de lux que coy els espicas que bol dir la paraula muntanya , emblematica , i pedraforca.
  aquestos nens no als an aducat coneixent la natura la muntanya i tot aixo.
  i els papes molts de aquesta mena de educacio monstre els apunten aquestes colonies i tot aixo mes que res per no quedar enrere ja que son els pares san de fer carrec dels limits dels seus fills el pedraforca no es anar al rocodrom de chiki park de rambla catalunya chanfra an rossello

 41. ave jaume! clar que si! amb dos collons

  • Doncs a mi m’ha encantat la notícia, per molt falsa que sigui pots veure una mica que passaria si passés de veritat. Està bé. Ara la gent que ha contestat pensant que era cert espero que fos en conya… Espero que realment no pensin això. Després no m’estranya que el món vagi com va.

 42. Yuditah says:

  dioos k partida de pecho con la historia jajajajja xD 6 años intentando aprobar 1r de Fisica??? WTF es como pa pensarselo, que tio mas penoso jajajaja y las niñatas k se mueren xk o tienen cobertura movil jajaja dioss me descojono… por no llorar

 43. jordiloko says:

  Com que els va deixar a mig camí del Pedraforca? Quin covard…jo els hagués abandonat al cim.

 44. una broma molt absurda i més ara en plena època de campaments fer córrer tot això…! Hi ha gent que no te empatia!

  • Jaaajajajajajajajajaja això serà genial, m’ensumo mil bromes a les travesses i campaments d’aquest any relacionats amb aquest text! És una bomba!

  • més important que l’empatia és el bon humor! relaxeu-vos una mica va :-)

 45. Rabassaire says:

  Em sembla que algú s’està rient de tots vosaltres: una sortida amb joves entre setmana per aquestes dates?? Per tots els caps/monitors/es que no heu tingut en compte aquest fet: BRAVO!!
  A més, no cita cap font…

 46. jo sóc escolta i cap des de fa dos anys i mai a la vida deixaria els meus nens sols, no tinc el valor per a fer-ho, deixar els nens al mig de la muntanya …!
  jo marxaré de campaments amb els meus nens i per molt que es portin malament després tu compensen amb una abraçada o simplement que et diguin que ets la millor cap del món!
  Crec que per molt que sigui escolta dons no TOTS som iguals!

 47. QUE FA UN CAP SOL AMB 18 CRIATURES??????????????
  QUIN CAU, PERMET AIXO?????????????????

 48. Ricardo says:

  Lo que es inhospito es que las niñas de 13 años ¡¡¡¡¡¡13!!!!!!!… hayan tenido un ataque de ansiedad por falta de covertura 3G en la montaña, que como sino, tendrian el señor mobil, con 13 años eeh,consecuentemente veo normal que el pobre monitor haya decidido hacer lo que hizo, porque niños de esta edad, con tanta tecnologia encima, no debe ser bueno, i lo peor esque los padre son responsables, me imagino la situacion i dejar a los niños a merced tampoco, pero acavar asta el moño porsupuesto, despues se queja la gente de los recortes en educacion, pero desde bien pequeños se les educa erroneamente!!!!! Un saludo!

 49. BlackHat says:

  jajajajaja gràcies pel mal de panxa de tant riure que m’has donat, company benegre! Les meves més efusives felicitacions per aquest meravellós article! Quins gust dóna veure premsa satírica tan ben parida, i en català! Afegit quedes als top blogs!

 50. no m’extranya amb els personatjes de pares que hi han avui en dia que eesperem que surti , jo hem crec el monitor , ja m’agradaria veure els crios aquets com la liaben , avera qui es el pare mare que els aguanta . que els i passarà si es queden sols a la muntanya ? sel’s menjarà el yeti ? bah tots uns mimats aixo es el que passa.

 51. Eucaliptus says:

  Dos collons pel monitor! I aquella colla de mamons que només toquen els collons que es facin fotre. I les dues bledes que tenen l’atac d’ansietat que es posin en remull!

 52. Agrupament Escolta Jaume I says:

  jaja, molt bo l’article!

 53. Jo només us vull deixar al el següent link.

  Disfruteu-lo.

 54. Ariadna says:

  Hola?? És una pàgina d’articles falsos.. és per riure i passar.s’ho bé, CAP MONITOR FARIA AIXÒ AMB ELS SEUS NENS..
  http://benegre.cat/category/sobre-aquesta-pagina/

 55. Que vagi a tocar a la “tuna” de la uni!!!! ahahahahah mare meua 6 anys a primer….

 56. Els que s’ho han pres seriosament han quedat ben retratats, ben bé com ovelletes, jo he estat escolta i molts dels indignats que heu contestat encaixerieu perfectament amb el perfil de molta gent que m’hi vaig trobar, gràcies a déu nomes van ser 5 anys, felicitacions als redactor encara ric.

 57. Jordi Ewing says:

  Ben fet! I un parell d’hosties han faltat! Als nens i als pares! Llastima que mo hagin estat mes temps a la muntanya… enhorabona, Cuscó!!! I anims!!!

 58. no se que passarà quan aquest payo tingui el seu propi fill………………………

 59. Absolutament genial.. no puc parar de riure.. hi ha gent que s’ho ha cregut??

 60. Yo creo que lo han hecho como un experimento social, ponian la noticia, y veian lo que pensaba la gente. Así que dejad de tirar mierda a la gente o me matareis de la risa…

 61. Antonieta says:

  Soc mare de dos nenes de 13 i 10 anys que desde fa anys estan amb eks escoltes. Per a mi els seus Caps,son un exemple a seguir.
  Aquest cas es una mica extrany. Pregunto: aquest monitor anava sol? On era l,equip d,agrupamen? Actualmen kes mebes filles estan de campaments, el diumengw torna la gran despres de 15 dues i marxa 13 dies la petita. Sempre hu ga varis

 62. Jo no coneixia la pàgina, pero dient-se be negre i llegint la notícia, t’adones ràpidament que no es verdadera. Tot i això es molt bona

 63. Molt bona la notícia….jajajjaja…millor per aixó són els comentaris….jaajajajja….guerrilla de Cau’s….

 64. prelat de Solsona says:

  El monitor no era cristià no? ja tenia jo raó

 65. Grup de Raiers no existeix, que ets un tort. Són els Rangers i Noies Guies. Per altra banda molt monitors haurien de fer el mateix amb la colla de piltrafillas de pares que hi ha, que es pensen que l’escoltisme és anar a jugar a fet i amagat i resar 4 mises perqué el nen no s’aburreixi de tanta puta pley.

 66. Si això fos veritat, els mossos no li hauríen tret el títol de monitor tansols, sinó que també li haurien entaforat una multa segur. No pot anar presó ja que no ha comès cap delicte. Segon, si fos veritat no el deixarien campar pel bosc sol amb els nen després del currículum que mostra com a actitut, ja que sis anys cursant un mateix curs dóna molt que pensar… hauria d’estar tancar en algun lloc!
  No perdeu temps llegint aquestes tonteries, n’hi ha que s’aburreixen molt a Internet.

Trackbacks

 1. […] Juny Un monitor escolta envia als seus nens “a la merda” i els abandona a mig pujar el Pedraforca […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s