La prima de Risc dóna per acabada l’operació bikini

A pocs dies de començar l’estiu, la prima de Risc (Pallars Sobirà), Teresa Perramon, ha anunciat que ha conclòs exitosament l’operació bikini per posar-se en el seu pes ideal de cara a l’estiu. Davant els mitjans, ha reconegut que “l’enveja és molt dolenta i a Europa s’estan dedicant a desacreditar-me, que si la prima de risc això o allò altre. Només intento cuidar-me”, es defensa. Els seus pares demanen “respecte i misericòrdia” als mercats internacionals.

La prima de Risc no és un concepte econòmic ambigu del que penja el nostre benestar com a ciutadans i societat. És Teresa Perramon, jove de complexió atlètica, de 23 anys i natural de Risc, població del Pallars Sobirà a una vintenta de quilòmetres de Sort. En una compareixença extraordinària davant els mitjans, ha explicat que “estic una mica farta d’estar en boca de tothom. Escoltar cada dia que la prima de risc puja i baixa ha estat una trava a l’enorme esforç que he fet per posar-me a punt. Ara estic preparada per l’estiu”.

Des de l’inici de la crisi econòmica, la prima de Risc, com les seves amistats coneixen la Teresa, ha estat notícia de mitjans de comunicació arreu del món i es compten per milers les línies que li han escrit diaris de reconegut prestigi internacional. Ella, humil i treballadora com una formiga, manifesta que “és molt dur” ser el centre d’atenció del món: “Saber que l’economia mundial i el benestar de tantes persones depèn de tu mateixa es tradueix en una pressió insuportable”. Amb la mirada plorosa, explica que ha posat en pràctica “dietes miraculoses”, ja que “ser conscient que si puges de pes un país sencer se’n va a la merda” és la seva creu.

Els seus pares demanen respecte per la intimitat de la seva filla i acusen Alemanya d’haver-la dut al límit de la depressió: “Quan va haver-hi el rescat de Grècia va ser tot un drama, encara en patim les conseqüècies. La Merkel ha de tenir menys mala folla”. Teresa Perramon, però, mira el futur amb optimisme i assegura que “l’operació bikini ha estat un èxit i espero mostrar molta cuixa aquest estiu”. Només demana que el Banc Central Europeu i els “directors d’aquesta orquestra macabra que és l’economia” la deixin en pau.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: