Aturem la guerra a Síria #stopwarSyria

Des de Benegre.cat considerem que Catalunya tan sensible a la causa de la pau al món està fallant en la mobilització per expressar el rebuig a la guerra a Síria i la recollida de fons per ajudar-ne els damnificats. Des del desconeixement de les relacions internacionals en profunditat, apostem per demanar a les nostres autoritats que facin sentir la nostra veu per pressionar al president sirià, Baixar al-Assad perquè ordeni l’exèrcit que deixi de reprimir la població civil.

El president Baixar al-Assad pot dir que hi ha una “conspiració” internacional contra Síria, pot demanar la comunitat internacional que distingeixi entre política i terrorisme per solucionar la crisi que pateix el país, pot dir que “separar entre el terrorisme i la política és un assumpte important per arribar a una solució de la crisi”. Però si us plau, benvolgut Baixar, estem convençuts que els sirians volen viure en pau i vostè es màxim responsable que ara el seu país sigui un infern i un malson per a tothom.

Sr. President, els ciutadans, a Síria, a Catalunya, a Xile, a Hondures, a Indonèsia… tenen una prioritat que és viure en pau; veure créixer els fills, tenir menjar, salut, un sostre, i a partir d’aquí les millors condicions de vida possibles. President Baixar al-Assad, vostè pot anar a dormir tranquil perquè sap que treballa per aconseguir la prioritat dels seus conciutadans? Va home va! faci el favor de deixar de prendre el pèl a tothom, vostè treballa per conservar els seus privilegis i si per això cal que els tancs de l’exèrcit que vostè mana ataquin la població ho fa i marxa al llit pensant que potser demà aquests ja no l’emprenyen perquè són morts.

Reiterem que els de Benegre.cat desconeixem quins moviments internacionals, quines eines de la diplomàcia i les relacions internacionals cal moure i tocar per aturar la guerra, però tenim clar que la passivitat i les bones paraules de moment són ineficaces. Nosaltres esperem poder afegir-nos a qualsevol iniciativa que ens permeti aixecar el cap i explicar als nostres fills la nostra actuació per evitar la guerra a Síria. Ens costa entendre que tant d’odi i tanta passivitat, i només tenim clar que cal continuar apostant per l’educació a tot el món com l’eina que ha de fer a tothom millor.

Des de Benegre.cat us convidem a fer piulades a twitter amb l’etiqueta #stopwarSyria fins que s’acabi aquest malson. Nosaltres en farem cada dia fins que s’acabi la guerra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s