Descobreixen que Pere Navarro existeix

Estupefacció i incredulitat extrema a les files dels principals partits polítics catalans: Pere Navarro no és un personatge fictici. Així ha quedat palès després de la reunió del líder d’Unió i representant de CiU a Madrid, Josep Antoni Duran i Lleida, i el primer secretari dels socialistes. La trobada ha servit “per apropar postures” però sobretot “per conéixer quina cara fa Pere Navarro”, expliquen fonts convergents.

Pere Navarro no és un personatge inventat propi de l’imaginari socialista. Aquesta és la principal conclusió a la trobada entre el líder de CiU al Congrés i el primer secretari del Partit dels Socialistes de Catalunya, que s’ha celebrat avui amb l’excusa de trobar consens entre els dos principals partits per defensar el pacte fiscal català. “Sincerament, ens pensàvem que no existia, que era una martingala socialista, però no, Pere Navarro és una persona de carn i ossos… i parla!” ha explicat, visiblement sorprès, Duran i Lleida a la sortida de la reunió.

L’origen de la confusió es remunta al darrer congrés socialista, que va escollir Pere Navarro com a primera espasa per liderar la travessia del desert. Des d’aleshores, la veu del primer secretari socialista ha passat desapercebuda entre la classe política catalana, fins i tot entre els propis militants del PSC. “Pere Navarro mai és notícia, ni tan sols a El Periódico… realment pensàvem que no existia” ha explicat a benegre.cat una simpatitzant socialista que ha preferit mantenir l’anonimat “per evitar l’escarni públic”.

Pel que fa al contingut de la reunió, Duran i Lleida ha negat que l’objectiu fos només apropar postures de cara al pacte fiscal català: “La trobada ha estat important per conéixer el líder de l’oposició; quina cara fa, si té fills o no, quines són les seves aficions”. En aquest sentit, fonts convergents asseguren que “ha estat una trobada molt fructífera”.

Per la seva banda, l’equip de Navarro ha lamentat que “només sigui notícia per una reunió amb Duran i Lleida” i que “és molt díficl per a nosaltres fer destacar en Navarro després d’un ex-líder tan carismàtic i potent com José Montilla”. Sobre la estratègia a seguir a partir d’ara per reforçar la imate pública del líder socialista, el seu cap de premsa ha explicat que “ens havíem plantejat que un dia anés al Parlament només en calçotets, aviam si alguna càmara el treia per la tele, però encara estem madurant la idea”.

Comments

  1. És més coneguda la prostituta que fa dit a la carretera de cambrils, que aques boy metropolità

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: