Duran i Lleida aposta per endarrerir la jubilació fins als 104 anys

El reelegit president del comitè de govern d’Unió Democràtica de Catalunya (UDC), Josep Antoni Duran i Lleida, vol treballar fins l’edat que el doctor Moisès Broggi compleix aquest 18 de maig del 2012. Segons Duran i Lleida, 104 anys és una bona edat per deixar pas a persones amb menys experiència, però amb moltes ganes de fer coses per l’humanisme i la justícia social, des de la centralitat política. En aquest sentit, el líder d’Unió ha explicat que portarà una proposta al Congrés dels Diputats perquè el govern d’Espanya aprovi endarrerir la jubilació.

Duran i Lleida considera que ara, un cop ha complert els 60 anys, que és un error obligar les persones a deixar l’activitat professional per llei als 65, 66 o 67 anys. El líder d’Unió s’ha posat com exemple i sosté que ell només porta mitja vida com a polític professional i que li agradaria continuar, sobretot, al servei del seu partit; Unió Democràtica de Catalunya, per tornar a la societat i al partit tot el saber que ha acumulat.

Segons el jove líder d’Unió, que les persones majors de 65 anys continuïn cotitzant fins els 104 –com és el seu desig, garantirà les pensions perquè els treballadors seran una font d’aportació de recursos durant més anys. Així mateix, Duran i Lleida considera que amb una esperança de vida que augmenta cada dia que passa és il·lògic que disminueix el nombre de cotitzants mentre augmenta el de pensionistes. Duran i Lleida també ha ressaltat que confia en el govern d’Espanya i en què el Congrés dels diputats aprovi la proposta perquè tot són avantatges, i perquè “deixar de treballar ni convé, ni interessa”.

Pel que fa al seu possible successor, el 2056, Duran i Lleida ha assenyalat que hi ha un jove amb un cognom molt adequat per a garantir que Catalunya no es divideixi. El líder d’Unió no ha volgut precisar el nom del seu candidat a succeir-lo perquè és molt jove, ja que només té 41 anys. Segons Duran, el seu successor natural encara està a la Universitat i és millor no cremar-lo. L’etern president del comitè de govern d’Unió ha subratllat que un cop es retiri, el 2056 amb 104 anys, si el partit li demana sempre estarà disposat a donar un cop de mà.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: