L’equip olímpic de salts de trampolí de Grècia s’entrena en una piscina sense aigua

El pla d’austeritat i de retallades que s’apliquen a Grècia per complir les exigències de la Unió Europea (UE), el Banc Central Europeu (BCE) i el Fons Monetari Internacional (FMI) està ofegant l’equip de salts de trampolí que es prepara pels Jocs Olímpics de Londres 2012. El president de la Federació Grega de Natació (KOE), Costas Karasanguis, ha denunciat que la piscina fa vuit mesos que és buida perquè es van acabar els diners per mantenir l’aigua en condicions de salubritat.

Karasanguis ha explicat que “l’equip de natació el fem entrenar a la platja i ens sembla que la mesura fins i tot ens ajudarà perquè estan agafant molta resistència”. Pel que fa a l’equip de natació sincronitzada, el president de la federació ha demanat disculpes a la ciutadania perquè “ja sé que no és gaire higiènic fer-les entrenar a les fonts públiques, però és una mesura temporal”. Bé, fins la setmana abans de l’inici de la competició, el 27 de juliol vinent”.

El president de la federació ha assenyalat que “pel que fa a l’equipo de salts de trampolí, ara mateix només tenim un saltador en condicions d’anar a Londres, perquè la resta estan tots hospitalitzats amb diversos trencaments després de continuar amb els entrenaments específics”. Karasanguis ha ressaltat que “la falta d’aigua a la piscina olímpica dels jocs del 2004 ha perjudicat la preparació de l’equip perquè els ha trencat el ritme”.

Ara mateix, només el saltador Papanatas Sagnantis es troba en condicions de participar als Jocs perquè no s’ha trencat cap os. Segons ha explicat Sagnantis, “fins ara ens hem entrenat posant matalassos al fons de la piscina i tirant galledes d’aigua que anàvem a buscar a la font quan fem curses per agafar resistència”. Aquest solució temporal se n’’ha anat en orris perquè els altres cinc companys de Sagnantis s’han lesionat en caure sobre els matalassos molls. Per sort, cap d’ells té lesions irreversibles.

Segons ha pogut saber Benegre.cat, Bankia s’ha ofert per patrocinar l’equip olímpic de salt de trampolí de Grècia i ha posat a disposició de la Federació de natació la piscina del parc aquàtic de Benidorm. Costas Karasanguis ha agraït l’ajut del Partit Popular d’Espanya i s’ha compromès a estudiar l’oferta, tot i que avançat que en cas d’acceptar-la necessitaran que Spanair els patrocini el viatge.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: