La nova línia d’AVE entre Madrid i Mérida enfronta els Latin Kings d’Extremadura i Catalunya

La intenció del govern espanyol de fer una línia d’AVE que enllaci Madrid amb Mérida ha provocat una nova esquerda en les relacions diplomàtiques entre Extremadura i Catalunya. La picabaralla dialèctica que han iniciat l’alcalde de Barcelona, Xavier Trias (que ha qualificat el projecte de “catastròfic” a nivell econòmic), i el president de la Junta d’Extremadura, José Antonio Monago, (que li ha replicat que això li digui a la cara “si té collons”), ha donat pas a reaccions encara més virulentes per part de la societat civil. El primer cas: el duel a mort a què s’han citat diferents bandes de Latin Kings catalanes i extremenyes a través del fòrum musical de Radio Vaina, l’emissora pirata de referència per als amants del reguetón. “Si els nostres polítics es comporten com autèntics quinquis, nosaltres no podem ser menys. Dale duro, my brother”.

Les desavinences territorials en el si d’aquesta tribu urbana ja vénen de més lluny. Mentre els Latins de Catalunya sempre han estat partidaris d’una xarxa ferroviària descentralitzada, “que permeti la lliure circulació de mercaderies il·legals des del sud de la península fins al centre d’Europa”, els d’Extremadura prefereixen una línia radial que creixi al voltant de Madrid “per afavorir la compra-venda de cocaïna i armes blanques en territori espanyol”. Unes diferències de criteri que han obligat els dirigents catalans de la banda a reivindicar permanentment infraestructures com l’Aeroport del Prat i el Port de Barcelona com “el punt de trobada internacional dels principals camells i criminals del planeta. Al cap i a la fi, l’únic que demanem és poder traficar de manera autònoma. De Catalunya al món, sense haver de passar per Madrid, con mucho flow. Creiem que és el més coherent en un moment d’incertesa econòmica i de mercat global”.

Visiblement indignats, els Latin Kings de Catalunya han demanat a algú amb estudis que els escrigui un comunicat “per reafirmar el seu dret inalienable a autogovernar-se com a grupuscle vandàlic. El nostre futur com a col·lectiu passa per la creació d’una República Criminal Catalana al marge d’Espanya. No podem compartir un projecte de violència urbana caduc i centralista com l’espanyol, amb uns polítics que  volen diluir les nostres aspiracions delictives en favor d’altres territoris més acomodats”. En aquest sentit, han recordat que “els Latins extremenys només delinqueixen durant aproximadament tres mesos consecutius, mentre que la resta de l’any es passen el dia bebent al bar gràcies als programes de reinserció social subvencionats per l’Estat gràcies als diners de tots els ciutadans. És una obvietat: les bandes callejeras d’Extremadura són deficitàries. I fer la vista grossa davant aquest problema és de una güasa muy perra, huevón”.

Per la seva part, els Latins extremenys han aprofitat la part del darrere dels flyers d’una discoteca de Cáceres per denunciar que els seus homòlegs de Catalunya “cometen els actes vandàlics utilitzant el català com a llengua vehicular. Que algú t’intimidi i t’assassini pot resultar molest. Però que algú t’intimidi i t’assassini en català és senzillament intolerable. Una vergonya. Un exemple més de la brutalitat del catalanisme vandàlic, que no permet ni sembrar el pànic amb la llengua comuna de tots els espanyols. Un perreo muy hardYa tu sabe, papi”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s