El Rei es trenca el canell signant llibres per Sant Jordi

La Diada de Sant Jordi ha acabat amb el monarca d’Espanya ingressat a l’Institut Universitari Dexeus per ser intervingut d’un fractura al canell de la mà esquerre després de signar més de 14 llibres.
En una gira per llibreries de la ciutat comtal, Juan Carles I ha signat llibres en representació de l’escriptora canadenca Sara Gruen, que tenia un compromís que li ha impedit arribar a Barcelona.

Joan Carles Alfons Víctor Maria de Borbó i Borbó-Dos Sicilias ha visites les llibreries situades al carrer del Tigre, al carrer del Lleó, al Passatge de la Cardenera, a l’Avinguda dels Rossinyols, al carrer Gratallops i al carrer Vacarisses.


La darrera llibreria que ha visitat Joan Carles I ha estat la que es troba a la Rambla del Caçador, al barri de la Guineueta on ha estat rebut amb trets a l’aire efectuats per l’Associació de Caçadors de Catalunya (ACACA). Els aficionats a la necessària eliminació d’animals per mantenir l’equilibri ecològic han felicitat el monarca per la seva tasca i l’han convidat a caçar porcs senglars.

Segons ha pogut saber Benegre.cat, és un manca a la veracitat els rumors que assenyalen que Joan Carles i Sara Gruen són amics, i que l’escriptora el va convidar a caçar un ós blanc al Canadà. Segons el representant literari de Gruen, l’escriptora és una fidel seguidora de la reina Isabel II del Regne Unit de la Gran Bretanya i de la Commonwealth. El representant ha subratlla que “en cap cas, Gruen és amant dels Borbons”.

A tot això, un comunicat de la casa reial desmenteix que el monarca rebutges signar llibres del gran èxit del Sant Jordi 2012; ‘L’avi de 100 anys que es va escapar per la finestra‘, perquè estigui basada en la vida reial del rei.
Segons la casa reial, Joan Carles mai ha sortit de nit casa sense autorització –de fet només ho fa per anar a llençar les bosses d’escombreries, i que és impensable i un delicte dir que una de les múltiples fractures que s’ha fet han estat en saltar per una finestra.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: