Les pluges dels últims dies i la victòria del Madrid al Camp Nou provoquen una plaga de rates a Catalunya

El cos d’Agents Rurals de Catalunya ha recomanat, a través d’uns pergamins repartits per coloms missatgers, que els ajuntaments catalans activin el Pla de Prevenció Contra Plagues perquè “tota la ciutadania estigui preparada per una més que probable allau de rates de la varietat Merenguitis Rancius”. Segons els seus càlculs, “les pluges intenses dels últims dies i, sobretot, la victòria del Real Madrid davant el Barça en el Clàssic de dissabte al Camp Nou podrien afavorir la presència imminent de molts d’aquests rosegadors en la majoria de pobles i ciutats del país, amb especial incidència en comarques socialment castigades com el Baix Llobregat”.

Un dels sergents que porta el cas, Raimon Mendoça, ha definit les rates Merenguitis Rancius com a “éssers ombrívols que acostumen a viure amagats en la penombra, fent de les deixalles el seu hàbitat natural. Mendoça ha recordat que, “tot i que moltes escoles de Catalunya tenen la puta mania de convertir els hàmsters en les mascotes de classe, els rosegadors són uns animals extremadament perillosos, perquè et fan pensar que estan morts i, quan tenen la mínima oportunitat, ressorgeixen dels seus caus de purrialla per presumir de la seva condició social i atacar amb comentaris infecciosos la salut mental de les bones persones que no són com ells”.

Per evitar “mals majors”, la Federació de Municipis de Catalunya ha ordenat el “tancament preventiu de totes les entrades i sortides de qualsevol claveguera o Peña Madridista ubicada en territori català”. El responsable de l’operatiu de seguretat, Jordiev Mountagnevic, ha justificat la mesura assegurant que aquests dos llocs són “els punts de reunió habituals” de les Merenguitis Rancius quan intenten passar desapercebudes. “Elles són les primeres en saber que la seva genètica les converteix en animals rebutjats; autèntiques pròfugues de la sanitat pública. De fet, hi ha casos en què s’han passat els últims quatre anys sense dir ni piu. Això sí, només han necessitat un fet puntual –com un ruixat intens de primavera o una victòria pírrica al Camp Nou– per tornar-se a creure que, ara sí, estem davant d’un canvi de cicle que les conduirà al capdamunt de la jerarquia del regne animal”.

Tot i els indicis d’epidèmia col·lectiva i els problemes de salubritat que això comportaria per a la societat catalana, Mountagnevic creu que “la possibilitat de què Catalunya acabi sent víctima d’una allau devastadora de rates víriques depèn, en bona part, del paper que facin el Real Madrid a la Champions i la selecció espanyola a l’Eurocopa”. Si hi ha una combinació de victòries, adverteix, “la plaga de les Merenguitis Rancius serà creixent, repugnant, temible i incontrolable. Com el penis d’un adolescent anglès que ve de viatge de final de curs a la Saloufest”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: