El ramader que va munyir una vaca durant 16 hores seguides demana perdó

“Ho sento molt. M’he equivocat i no tornarà a passar”. D’aquesta manera Joan Mansdeferro ha demanat disculpes pel rebombori social que ha generat la seva participació en una concurs de munyidors a Ososna on el ramader es va trencar el canell. També ha dit “desitjar” reprendre al més aviat millor les seves “obligacions” de ramader. Mansdeferro ha fet aquesta breu declaració visiblement afectat a la sortida de l’hospital, d’on ha rebut l’alta després que l’equip mèdic que l’ha tractat del trencament de canyell hagi considerat que la recuperació avança de forma positiva.

El ramader ha abandonat l’hospital al seient de l’acompanyant d’un camió de porcs. En sortir de l’aparcament de l’hospital la furgoneta ha alentit la marxa i el ramader ha baixat la finestreta per saludar, però no s’ha aturat.

Amb aquesta disculpa, el ramader pretén tancar la crisi que ha provocat al sector lleter de la comarca d’Osona després que Mansdeferro viatgés a Uganda per participar en un concurs de munyidors. Segons la premsa ugandesa, després de ser detingut per la policia, el ramader va sortir en llibertat perquè va confessar i signar una declaració on reconeixia que en cap cas era homosexual i que havia guanyat el concurs per la seva pràctica professional.

El director gerent del centre mèdic, Xavier Empelt, ha llegit el comunicat d’alta hospitalària, firmat pel doctor Mata, que va dirigir la intervenció quirúrgica, i el cap del Servei Mèdic de l’Associació de Ramaders d’Osona, Avel·li Crivillé.

Segons el comunicat, Mansdeferro ha passat un postoperatori “molt satisfactori” i “ha aconseguit pràcticament plena autonomia per als moviments quotidians“, per això l’equip mèdic que l’ha atès ha decidit donar-li l’alta. En les pròximes setmanes, Mansdeferro seguirà les revisions postoperatòries i el protocol de recuperació intensiva en règim ambulatori.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: