L’alopècia augmenta entre la societat catalana degut a la constant presa de pèl a la qual és sotmesa

Un estudi dut a terme per l’Institut Pierluigi Collina, l’organisme dedicat a la investigació capil·lar més conegut del planeta, ha situat Catalunya com un dels territoris amb un dels índex d’alopècia més elevat de tot el món. La constant i progressiva presa de pèl a la qual ha estat i és sotmesa la societat catalana des de fa una bona temporada ha provocat que la caiguda del cabell estigui a l’ordre del dia.

L’estudi en qüestió s’ha basat en una exhaustiva enquesta entre una mostra significativa de la població catalana, la qual ha reconegut obertament que des de fa un temps  enrere sent com la classe política en general, els mitjans de comunicació, les altes esferes, els bancs i també les grans empreses els prenen el pèl. A més, les previsions són d’allò més pessimistes, ja que tot els indicadors assenyalen que en un període menor a una dècada, si fa o no fa el que duren dues legislatures o el temps de presó al que hauria de ser condemnat el madridista Pepe cada cop que trepitja un terreny de joc, el cinquanta per cent de la societat catalana (nens, nenes, gossos i tapirs inclosos), es quedaran sense bona part o fins i tot la totalitat del seu cabell.

Els motius que han conduït cap aquest cataclisme sense precedents són diversos, segons s’extreu de les opinions i valoracions dels enquestats. Els progames electorals incomplerts per part dels partits polítics, el creixement incessant i alhora innecessari del preu de la factura de la llum, les desorbitades tarifes a l’hora de carregar el dipòsit de benzina, els fitxatges mediàtics de l’Espanyol, els programes televisius de matinada en el que tarotistes prediuen un futur impossible… Tot això i més en són un clar exemple de les preses de pèl que avui dia es viuen a Catalunya i que ens han situat com un dels indrets amb un índex d’alopècia més elevat del globus terraqüi.

En contraposició al desànim que una situació com aquesta suposa, però, l’estudi també cita el gremi dels perrucaires com l’únic sector de la població que en surt beneficiat. I és que la venda i lloguer de perruques s’ha disparat en aquest darrer trimestre en un 200 per cent, intentant dissimular el que molts ja anomenen com la Segona gran epidèmia del Segle XXI, superada només per l’estupidesa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s