Espanya expulsarà els argentins “per lligar-se les nostres dones”

El govern espanyol respon a la decisió d’Argentina d’expulsar Repsol YPF amb un Decret Llei que obligarà a tots els barons argentins d’entre 20 i 40 anys a a abandonar el país. El Ministre d’Exteriors, José Manuel García-Margallo ho justifica dient que “porten anys robant-nos les nostres femelles amb total impunitat. Ha arribat l’hora que vagin a lligar a una altra banda”. La decisió ha provocat les protestes d’associacions de dones i l’alegria de la comunitat d’italians, que veu com la seva competència serà expulsada.

La tensió entre Argentina i Espanya creix a marces forçades en les darreres hores. La decisió de la presidenta Fernández de Kirchner d’expropiar YPF, filial de Repsol, ha rebut una “resposta proporcional” per part de l’executiu espanyol. Així ho ha descrit el Ministre d’Exteriors, García-Margallo, en una compaeixença de premsa extraordinària a la seu del Ministeri: Espanya expulsarà del seu territori a “tots els ciutadans argentins barons entre 20 i 40 anys, amb efectes immediats”.

El Ministre ha explicat que “els homes joves argentins vénen a les nostres ciutats a fornicar amb les nostres filles. Els hi diuen paraules boniques a cau d’orella amb el seu accent característic i cauen rendides, les deixen prenyades i ja no se’n sap res més. Ha arribat el moment de dir prou”. La mesura entrarà en vigor aquesta mateixa setmana tot i que no afectarà als esportistes professionals, com Leo Messi, “perquè no s’ha demostrat que tinguin prou capacitat dialèctica”.

Les reaccions a la decisió espanyola no s’han fet esperar i la Federació Reunida d’Espanyoles Solteres Caçadores d’Amants (la FRESCA) ha convocat manifestacions en protesta de la mesura. “Si els argentins no ens mengen l’orella, qui ho farà? Els nostres marits foten fàstic i com a dones necessitem una mica d’alegria” ha explicat Mercedes Nuda, presidenta de la FRESCA. Per la seva banda, joves argentins residents a Espanya, preguntats per benegre.cat, han manifestat la seva tristor tot i que a hores d’ara encara estan elaborant una resposta i no estem en condicions de transmetre-la.

Qui sí que ha celebrat amb joia l’expulsió dels argentins ha estat la comunitat d’italians. Mitjançant el seu representant a l’estat espanyol ha declarat que “ara les tindrem totes per nosaltres; sense la competència argentina podem fer que la propera generació de nadons nascuts a Espanya sigui majoritàriament mig italiana”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: