Relacionen el jugador del Barça Joan Carles Navarro amb Al-Qaida

El  diari nord-americà “The New York Times” publicava en la seva edició d’ahir que l’Agència Central d’Intel·ligència (CIA) ha elaborat una llista dels membres més buscats de la banda terrorista Al-Qaida, d’entre els que es troba el jugador de bàsquet del FC Barcelona Regal Joan Carles Navarro. Malgrat no tenir proves encara suficients per detenir-lo, el rotatiu anunciava igualment que existeixen sospites entorn el català ja que un bon grapat d’indicis el relacionen amb l’organització fonamentalista islàmica més coneguda del planeta.

Una de les principals pistes que ha conduït la CIA a assenyalar Navarro com un dels possibles membres d’Al-Qaida és el fet que al jugador català se’l conegui arreu del món amb el sobrenom de “La Bomba”. Segons explicava al “The New York Times” l’expert en terrorisme internacional John Scatman, “tothom sap que artefactes explosius com les bombes només tenen sentit a les guerres, als atemptats terroristes o en els concerts d’estiu King Àfrica a la Costa Daurada. No pas a una pista de bàsquet. Vaja, jo no n’he vist mai cap. Així doncs, si Navarro no s’ha allistat a l’exèrcit ni tampoc estiueja per les costes de Tarragona, el fefaent i precís sistema d’eliminació ens porta a una conclusió evident”.

Aquest primer indici va fer que la CIA engegués una investigació secreta per intentar esbrinar tot el possible entorn la vida de Navarro i veure si aquesta primera pista era només una simple coincidència. “No va ser així”, avança Scatman, qui aventura quines són les altres proves que la CIA, juntament amb el servei militar de San Marino i l’eficient sistema d’espies de Papua Nova Guinea han aconseguit reunir en els darrers mesos. “Amb el pas dels anys, Navarro ha mostrat un aspecte cada cop més deixat. Aquesta barba de quatre dies fa que cada dia sembli més àrab. Vaja, és posar-li un turbant i em sembla tenir al meu davant al mateix Bin Laden!”. Scatman també assenyala que de ben petit al de Sant Feliu de Llobregat li “encantava” el Risk, un joc de taula d’estratègia. “Sempre volia conquerir territoris. Kamxatka i Alberta eren els seus favorits. Això ha de voler dir alguna cosa!”.

De moment, però, la CIA no vol donar el pas definitiu i assenyalar directament amb el dit a Joan Carles Navarro, l’últim pas abans d’arrestar-lo. “No sabem com s’ho fa, però mai l’hem enxampat in fraganti“, es lamenta un dels membres de l’organització internacional.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s