Els animalistes justifiquen les caceres del rei perquè sempre defensen “els animals més febles”

Diverses entitats animalistes de l’Estat espanyol han escrit un comunicat conjunt en tinta biodegradable en el qual justifiquen que el rei Juan Carlos I “se’n vagi de cacera a l’Àfrica per matar búfals i elefants”. Els autors del document entenen que el seu deure com a col·lectiu és protegir les espècies més febles i, per això, “abans d’ajudar un mamífer que pot pensar i valdre’s per si mateix, preferim donar el nostre suport a altres animals que ho necessiten més, com és el cas del rei d’Espanya”. Els animalistes han afegit que estan “especialment sensibilitzats amb aquelles espècies mentalment menys desenvolupades” i que, per tant, els Borbons són una de les seves “debilitats”.

Els que també han sortit en defensa del monarca espanyol són els seus assessors fiscals, que han desmentit que el cap de l’Estat s’hagi gastat 45.000 euros en aquest safari per Botswana. “Que ningú pateixi per l’estabilitat econòmica de sa majestat. El viatge li ha sortit completament gratis, perquè li han pagat tots els espanyols (catalans i bascos inclosos) de les seves respectives butxaques. Si fos ell qui  hagués hagut de posar els diners, us assegurem que no hi hauria anat, la qual cosa demostra que és una persona econòmicament equilibrada i que sap gestionar els comptes familiars en temps de crisi”.

Així també ha volgut corroborar-ho el príncep Felipe, que ha descrit la cacera del seu pare a l’Àfrica com “la d’aquell treballador que, presoner de la rutina i l’estrès de la seva feina, decideix fer una escapada de cap de setmana per tornar amb les piles carregades i centrar-se en el seu proper objectiu laboral: en aquest cas, llegir el discurs de la nit de Nadal”. L’hereu de corona espanyola ha volgut deixar clar que, “tot i estar de vacances, el rei mai ha abandonat la seva funció de representar Espanya. Per això, a part de matar búfals i elefants, també s’ha reunit amb els seus homòlegs de la Sabana, en Simba i la Nala, amb els quals ha conversat sobre el cicle de la vida i les antigues batalles entre en Mufasa i l’Scar per dominar el territori”.

Amb tot, el tercer fill –reconegut– del rei no entén l’allau de crítiques que ha rebut el seu pare “per fer exactament el mateix de sempre: sortir de cacera amb la seva arma. Us ho poden confirmar centenars de senyores d’arreu del món que n’han estat víctimes. I si el problema és que torni a casa amb una bona trompa, us asseguro que aquesta no ha estat ni la primera ni l’última vegada”, afegeix. En aquests moments, l’únic que preocupa al príncep és que el seu pare “es recuperi el més aviat possible per poder seguir gaudint de la vida a costa dels diners dels altres. És la seva feina i, com a professional exemplar que és, la seguirà exercint de la millor manera que sàpiga encara que estigui de baixa”.

Trackbacks

  1. […] als Jocs Olímpics de Londres, atacar el nivell acadèmic dels alumnes espanyols, comparar el rei d’Espanya amb un animal, afirmar que l’himne espanyol és una merda, parodiar el sentiment patriòtic […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: